Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Miķelis Rēdlihs uguņo Dinamo uzvarā pār Jugra

Rīgas Dinamo hokejisti trešdien izbraukuma mačā ar 3:1 pārspēja Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas Jugra klubu KHL spēlē. Ar diviem gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli rīdziniekiem atzīmējās Miķelis Rēdlihs, bet pa divām rezultatīvām piespēlēm viņa maiņas partneru - Mārtiņa Karsuma un Jāņa Sprukta - kontā. Dinamo vārtsargs Kriss Holts tika galā ar 22 pretinieku raidījumiem un reabilitējās par neveiksmīgo sniegumu Maskavā pirms divām dienām.

Rīgas Dinamo jau 2.minūtē  pirmo reizi lika nopietni ķerties pie darba Jugra vārtsargam Mihailam Birjukovam. Arī turpmāk tieši rīdzinieki biežāk viesojās pie mājinieku vārtiem, taču pretuzbrukumā uz Holta vārtiem divas minūtes nopelnīja Jēkabs Rēdlihs. Mazākumu komanda izturēja pārliecinoši, bet 7.minūtē bullīti uz Birjukova vārtiem par Māra Bičevska klupināšanu piešķīra galvenais tiesnesis. Māris vārtsargu apmānīja, tomēr īsti nesanāca metiens un pirmie vārti KHL jāpagaida vēl mazliet. Toties savu 13 spēļu sauso sēriju pārtrauca Miķelis Rēdlihs, kurš pēc Karsuma piespēles guva savus 10.vārtus čempionātā.

Drīz vien savu meistarību nācās demonstrēt Krisam Holtam, kurš glāba komandu pēc metiena no tuvas distances. Rīgas Dinamo ieguva otro skaitlisko vairākumu pēc Jugra kapteiņa Blohina noraidījuma. Pašās vairākuma beigās pēc K.Rēdliha metiena ripa vēlreiz ielidoja Jugra vārtos – 2:0! Tiesa, šāds rezultāts rezultāts saglabājās tikai 48 sekundes – mūsējie neveiksmīgi nospēlēja vārtu priekšā un pēc Sergeja Demagina metiena ripa atrada ceļu arī Holta vārtos. Perioda beigās Jugra hokejisti ar minūtes intervālu nopelnīja divus noraidījumus, paliekot trijatā pret pieciem Dinamo vīriem. Diemžēl, bet neizdevās izmantot ne lielo, ne mazo vairākumu un Rīga vadībā pēc 1.perioda ar 2:1.

Otrā perioda pirmajā pusē laukumā ritēja visai līdzīga cīņa, kādā no epizodēm Rīgas Dinamo viena uzbrukuma laikā vairākas reizes pārbaudīja Mihaila Birjukova modrību, bet nesekmīgi. Perioda 12.minūtē no tuvas distances virsū vārtsargam meta Ozoliņš, uzreiz pēc tam pa vārtu stabiņu trāpīja M.Rēdlihs. Otrā perioda pēdējās minūtēs pēc Lundmarka un J.Rēdliha noraidījumiem dinamieši uz brīdi palika trijatā, taču izturēja šo pārbaudījumu godam, pie reizes paši mazākumā apdraudot Jugra vārtus. Divas minūtes līdz perioda beigām Miķelis Rēdlihs pāradresēja vārtos lielisku Sprukta piespēli, panākot jau 3:1 viesu labā.

Pēdējās 20 minūtes sākās ar noraidījumu pret Džeimiju Lundmarku izgājienā, kas nozīmēja tikai vienu - otrais soda metiens mačā uz Jugra vārtiem. Lundmarks izvēlējās izdarīt visai patālu metienu, kas mērķi nesasniedza. Perioda turpinājumā pārmaiņus iniciatīva bija te vienai, te otrai komandai. Spēles 48.minūtē divas soda minūtes nopelnīja Miķelis Rēdlihs, komanda aizsargājas veiksmīgi un rezultāts nemainījās. Atlikušajā laikā Dinamo veiksmīgi aizsargājās un izcīnīja pirmo uzvaru pamatlaikā kopš 19.janvāra - 3:1!

Tādējādi Dinamo hokejisti ar 65 punktiem panākuši Maskavas CSKA Rietumu konferences kopvērtējumā, turklāt rīdziniekiem ir spēles rezervē. Nākamais mačs izbraukuma sērijā jau piektdien Omskā pret Georgija Pujaca pārstāvēto Avangard, sākums plkst. 14:00. 

KHL regulārais čempionāts, 2012.gada 1.februāris. Hantimansijska, Arēna Jugra.

Hantimansijskas Jugra – Rīgas Dinamo 1:3 (1:2;0:1;0:0)

Vārti: 10:39 M.Rēdlihs (Karsums,Sprukts) 0:1; 14:42 K.Rēdlihs(M.Rēdlihs,Karsums, vair.) 0:2; 15:30 Demagins 1:2; 37:52 M.Rēdlihs (Sprukts) 1:3;

Vārtsargi:Birjukovs – Holts

Metieni: 23-32

Soda minūtes: 22-10

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi