Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +7 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Minskas Dinamo galveno treneri meklē Ziemeļamerikā

Baltkrievijas Hokeja federācijas vadītājs Vladimirs Naumovs paziņojis, ka Minskas "Dinamo" vienībai, kas spēlēs jaunizveidotajā Krievijas Kontinentālajā hokeja līgā, galvenais treneris tiek meklēts Ziemeļamerikā, ziņo gazeta.ru.Vietējo vai Krievijas treneru kandidatūras netiek izskatītas, jo baltkrievi vēlas, lai komandu, tāpat kā nacionālo izlasi, vadītu treneris no Kanādas.

Ziemeļamerikā tiekot meklēts arī komandas menedžeris, kurš komandā strādātu pie tā, lai ar laiku tā nestu peļņu.Naumovs, runājot par "Dinamo" finansiālo pusi, sacīja, ka 10 miljonus dolāru komanda iegūs no sponsoriem, ar kuriem notiek sarunas. Vēl piecus līdz septiņus miljonus komanda iegūs no valsts pēc tās prezidenta Aleksandra Lukašenko speciāli izdota rīkojuma.Baltkrievijas Hokeja federācijas prezidents cer, ka Minskas "Dinamo" tuvāko gadu laikā spēs vismaz pusi no sava budžeta nopelnīt pats, un tad finansiālais jautājums vairs nebūs tik sarežģīts.Jau ziņots, ka KHL organizatori debijas 2008./2009.gada sezonā turnīrā ir atvēlējuši vietas 24 komandām, kuras izlozē 9.aprīlī pēc klubu reitinga sadalīs četrās divīzijās. Nākamajās sezonās rīkotāju mērķis ir palielināt klubu skaitu līdz 32 komandām. Pēc rīkotāju piedāvātā scenārija, 2008./2009.gada sezonā KHL spēlētu 21 Krievijas klubs, tajā skaitā 20 superlīgas klubu, kā arī pa vienai komandai no Kazahstānas, Latvijas un Baltkrievijas. Nākotnē KHL organizatori turnīrā vēlas redzēt arī Rietumeiropas valstu komandas.Kontinentālajā hokeja līgā spēlēs trīs komandas, kuras nosaukums būs "Dinamo", - Maskavas, Rīgas un Minskas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijas vadošā skrējēja Caune mainījusi treneri

Latvijas vadošā vieglatlētikas vidējo distanču skrējēja Agate Caune neturpina sadarbību ar treneri Raiti Ravinski un tagad strādā Uģa Joča uzraudzībā, žurnālam "Sporta Avīze" atkl...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi