Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Namnieks: Paldies, Dinamo!

Paldies, Dinamo, ka turējās līdz galam.

Paldies par leģionāriem, kas mūsu pirmās maiņas puišiem ļāva izskatīties kā Kanādas olimpiskās izlases triecienmaiņai.

Paldies par iespēju iepazīt Māri Jučeru, par izrādīto uzticību viņam, par iespēju pašam saprast, cik daudz vēl jāmācās.

Paldies Dinamo, ka izdevās atgriezt mājās noklīdušo avi - Marcelu Hosu.

Paldies par Villi Nieminenu. Ikviens hokeja līdzjutējs tagad zinās, ka spēlētāja vārda iegravēšana uz Stenlija kausa nav garantija atbilstošam sniegumam otrā okeāna pusē. Līdz šim šķita, ka visi Stenlija kausa ieguvēji būs vismaz tikpat labi, kā Sandis Ozoliņš.

Paldies komandai, ka palīdzēja Popradas LEV komandai veidot tās, pagaidām, īso vēsturi. Par pirmo uzvaru KHL čempionātā Popradas lauvas uz mūžiem varēs pateikties tieši rīdziniekiem.

Paldies par doto iespēju iepazīt treneri no Somijas Peku Rautakalio, ar kuru parakstīts divu gadu līgums, bet neskatoties uz to, pēc pirmā sadarbības gada par turpmāko sadarbību vēl lems komandas vadība(?).

Paldies Dinamo par doto iespēju pašmāju treneriem (Ābols, Ignatjevs, Naumovs) celt savu kvalifikāciju un jau pārskatāmā nākotnē sagaidīt piedāvājumus ieņemt laba līmeņa komandu galveno treneru posteņus.

Paldies par uzvarām pār Salavat Julajev, SKA, Traktor, Magņitogorskas Metallurg, Avangard, Maskavas Dinamo. Šķiet, vienīgās grandiem pieskaitāmās komandas, kuras šajā sezonā neizdevās pieveikt, ir Kazaņas AkBars un Atlant.

Paldies par izbraukuma uzvaru ar 7:1 un mājās izcīnīto panākumu ar 2:0 pār Vitjaz, bet ne jau rezultāts šajās spēlēs ir galvenais...

Paldies, ka mums dota iespēja vērot tik profesionālu sporta klubu, kura mārketings sasniedzis augstāko iespējamo līmeni. Kā gan lai savādāk to tulko, ja šajā sezonā līdzjutēji netika iepriecināti pat ne ar vienu jaunu ideju?

Paldies, ka Rīgā tika sarīkota gaumīgākā no līdz šim notikušajām KHL Zvaigžņu spēlēm.

Paldies kluba prezidentam Jurim Savickim. Par kluba saimnieka izteicieniem priecīgi ir visi, bet vispriecīgākie ir interneta mediji. Ziņas, kurās atainots Savicka kunga viedoklis, vienmēr var rēķināties ar ļoti lielu „klikšķu” skaitu un domu apmaiņu lasītāju vidū.

Paldies Dinamo, ka izlases puišiem ir laiks, lai atpūstos pēc KHL sezonas, un pieklājīgi sagatavotos startam Pasaules čempionātā.

Paldies komandai, kuras sastāva komplektācija nākamajai sezonai grasās izvērsties par elpu aizraujošu stāstu vēl vismaz tuvākajiem diviem, trim mēnešiem.

Paldies komandai par raksturu un savaldību – lai cik grūti dažbrīd arī nebūtu, neviens pretinieks uz viegliem 3 punktiem pret rīdziniekiem jau labu laiku vairs necer. Šajā sezonā Rautakalio vadībā tas kļuva vēl izteiktāk.

Paldies Niklasam Luceniusam. Pirmie (un pēdējie) vārti sezonā lai kalpo par labu „sēklu” nākamajai sezonai.

Paldies komandai, ka visas Rietumu konferences komandas vairāk vai mazāk atklāti atzīst, ka tikšanās ar Rīgas Dinamo play off stadijā ir viens no nevēlamākajiem variantiem.

Paldies Rīgas Dinamo administrācijas „melnā darba” darītājiem – Jūs esiet pelnījuši vislielākās uzslavas. Lai arī dažreiz no himnas izpildītājiem vajadzēja palūgt honorāru par doto iespēju uzstāties, maz ir ļaužu, kas spēj iztēloties ieguldīto darbu vienas spēles noorganizēšanā.

Bet galvenais – paldies par emocijām. Atzīsim – Dinamo ir Latvijas komandu sporta flagmanis, un tumšajos rudens un ziemas vakaros nekas tā nespēj sildīt Latvijas sporta līdzjutēju vairumu, kā kārtēja uzvara pār Krievijas hokeja grandu.

Paldies! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar lielām ambīcijām

Toms Skujiņš: Pasaules čempionāta trase priekš manis ir ļoti laba, jo ir pietiekami smaga.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi