Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Naumovs: Man patīk šīs sezonas Rīgas Dinamo modelis

Pašreizējam Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Krievijas komandas Mitišču Altant vārtsargu trenerim Sergejam Naumovam patīk Latvijas vienības Rīgas Dinamo šīs sezonas modelis, turklāt tas ir gana ātrs kustībā.

Kā ziņots, Rīgas Dinamo, sākot savu otro jaunās sezonas mājas spēļu sēriju, otrdien ar rezultātu 4:2 uzvarēja Atlant un pārtrauca trīs zaudējumu sēriju. Latvijas speciālists Sergejs Naumovs iepriekš strādāja Ukrainas komandā Doņeckas Donbass, taču valstī nestabilās situācijas dēļ nācās šo klubu pamest.

"Pirms sezonas bija sarunas ne tikai ar Atlant, bet arī ar citām komandām, taču Mitišču vienības variants bija vispārliecinošākais," sarunā ar žurnālistiem sacīja Naumovs. "Komandā esmu iejuties labi, jo iepriekš ar visiem Mitišču kluba treneriem ir spēlēts kopā vai pret viņiem. Vienība mums šosezon ir arī gados jauna."

Naumovs uzsvēra, ka Atlant pārliecinošs pirmais numurs vārtos ir soms Ate Engrens, kurš gan nevar nospēlēt visas sezonas spēles, tāpēc iespēja tiek dota arī komandas otrajam numuram Dmitrijam Šikinam. Tiesa, Latvijas speciālists atturējās komentēt Rīgas Dinamo  vārtus sargājošā pieredzējušā Edgara Masaļska un čeha Jakuba Sedlāčeka sniegumu.

"Šīs sezonas Rīgas Dinamo modelis man patīk - komanda ātri kustas. Protams, savā zonā mačā pret Atlant viņiem bija arī kļūdas, bet tās bija arī mums," piebilda Naumovs, kurš atklāja, ka līgums ar Mitišču komandu viņam noslēgts uz vienu sezonu.

Pagaidām Atlant ar astoņās spēlēs izcīnītiem astoņiem punktiem Rietumu konferencē atrodas vien 11.vietā, kamēr Rīgas Dinamo ar 11 punktiem ir septītie. Naumovs sacīja, ka gribējies, lai šīs sezonas sākums Mitišču klubam būtu bijis sekmīgāks, taču nav izdevies gūt uzvaru pret līdzvērtīgiem sāncenšiem.



    Uzmanību!

    Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

    Seko mums

    Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

    Ziņas e-pastā

    Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

    LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

    Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


    Aktuāli


    Hokejs

    Vairāk Hokejs


    Basketbols

    Vairāk Basketbols


    Futbols

    Vairāk Futbols


    Teniss

    Vairāk Teniss


    Volejbols

    Vairāk Volejbols


    Motoru sports

    Vairāk Motoru sports


    Vieglatlētika

    Vairāk Vieglatlētika


    Riteņbraukšana

    Vairāk Riteņbraukšana


    Ziemas sports

    Vairāk Ziemas sports


    Citi

    Vairāk Citi