Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Neskatoties uz zaudējumu, Ankipāns ar Dinamo sniegumu apmierināts

Par spīti zaudējumam, Latvijas komanda Rīgas Dinamo trešdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā pret Čeļabinskas Traktor aizvadīja labu spēli, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Ģirts Ankipāns.

"Vēlos pateikties spēlētājiem, jo aizvadījām labu spēli. Ļoti daudz laika mēs pavadījām pretinieku aizsardzības zonā, bet diemžēl neguvām vārtus un zaudējām," pēcspēles komentārā lakonisks bija Ankipāns.

Savukārt Traktor galvenais treneris Aleksejs Tertišins sacīja, ka rīdzinieki pirmajā trešdaļā bijuši labāki par mājiniekiem.

"Viņi bija labāki kustībā un momentu izveidē. Ļoti labi, ka izturējām, vārtsargs mūs glāba. Savukārt otrajā un trešajā periodā spēle jau bija līdzīga. Arī mums tad bija labas iespējas izcelties. Labi, ka iemetām un spējām nosargāt uzvaru," apmierināts bija Tertišins.

Arī Rīgas Dinamo aizsargs Kristaps Zīle, kurš nupat atgriezies pēc savainojuma izārstēšanas, atzinīgi vērtēja komandas sniegumu un atzina, ka uzvarēt liedza nespēja izveidotos momentus novest līdz galam - vārtu guvumam.

"Bija laba un skatāma spēle. Bijām daudz agresīvāki, labi strādājām aizsardzībā un bloķējām metienus. Spēle, kurā bijām pelnījuši divus punktus. Pietrūka momentu realizācijas," Rīgas kluba mājaslapā citēts Zīle. "Pēc tam, kad mūsu vārti netika ieskaitīti, Traktor vienība "atvērās". Tas laikam bija kā tāds modinātājs, uguntiņa. Mēs turpinājām spēlēt kā iesākuši. Šoreiz nepaveicās," klāstīja Zīle, turpinot: "Nebiju spēlējis pusotru mēnesi. Rokas mazliet gan neklausīja, jo paspēju aizvadīt tikai vienu treniņu. Liels paldies treneriem, ka deva man iespēju atkal sevi pierādīt. Laikā, kad nevarēju spēlēt, ir padarīts ļoti labs darbs ar fiziskās sagatavotības treneri Raivi Miezānu. Fiziski problēmas nebija jūtamas."

Pirmdien rīdzinieki viesosies pie Kaspara Daugaviņa un Mārtiņa Karsuma pārstāvētās Maskavas Spartak komandas, bet trešdien būs izbraukuma mačs ar Soči hokejistiem.

Rīgas Dinamo ar 30 punktiem 32 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu konferencē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi