Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra
Nešvilas komandai vairs tikai viena uzvara nepieciešama, lai sasniegtu nākamo kārtu

NHL: Predators un Ducks nonāk uzvaras attālumā no Stenlija kausa otrās kārtas

Nešvilas Predators un Anaheimas Ducks komandas pirmdien nonāca uzvaras attālumā no Nacionālās hokeja līgas (NHL) izslēgšanas turnīra jeb Stenlija kausa izcīņas otrās kārtas sasniegšanas, turklāt visas četras dienas spēles noslēdzās pagarinājumos.

Predators Rietumu konferences ceturtdaļfināla trešajā mačā savā laukumā ar 3:2 (0:0, 0:2, 2:0, 1:0) pārspēja 2015.gada Stenlija kausa ieguvēju Čikāgas Blackhawks, sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-0.

Predators bija nonākuši iedzinējos ar 0:2, bet trešajā periodā Filips Fošberjs ar diviem precīziem metieniem izlīdzināja rezultātu. Uzvaras vārtus mājiniekiem guva Kevins Fiala, kurš bija precīzs pagarinājuma 17.minūtē.

Čikāgas komandas zvaigzne Patriks Keins pirmdien guva savus piecdesmitos vārtus Stenlija kausa izcīņā. Keins Stenlija kausa izcīņā spēlē devīto reizi, bet par NHL čempionu viņš kopā ar Blackhawks kļuvis 2010., 2013. un 2105.gadā.

Tikmēr Ducks viesos ar 5:4 (1:2, 1:2, 2:0, 1:0) pārspēja Kalgari Flames, sērijā panākot 3-0.

Sākoties otrā perioda pēdējai minūtei, Ducks komandai bija trīs vārtu deficīts, bet tad Šī Teodors vienus vārtus atguva. Trešajā trešdaļā Neits Tompsons un Teodors panāca neizšķirtu, līdz ar to uzvarētājs bija jānoskaidro pagarinājumā. Papildlaikā pēc nospēlētas pusotras minūtes Korijs Perijs izrāva uzvaru Ducks komandai.

Citā mačā Toronto Maple Leafs Austrumu konferences ceturtdaļfināla trešajā spēlē savā laukumā ar 4:3 (1:2, 2:1, 0:0, 1:0) pārspēja regulārā turnīra spēcīgāko komandu Vašingtonas Capitals, sērijā izvirzoties vadībā ar 2-1.

40 sekundes pirms pamatlaika beigām Maple Leafs talantīgais uzbrucējs Viljams Nīlanders panāca izlīdzinājumu 3:3, bet pagarinājumā otrajā minūtē Tailers Bozeks atnesa Toronto komandai uzvaru.

"Ir neaprakstāmas emocijas - būt kopā ar komandu un svinēt uzvaras vārtus. Šajā sērijā ir daudz kāpumi un kritumi. Katrā spēlē bijis pagarinājums, kas ir daudz interesantāk. Patīkami, ka šoreiz tie bijām mēs, kuri uzvarējām," pēc dueļa teica Bozeks.

Tikmēr Otavas Senators viesos ar 4:3 (2:0, 1:3, 0:0, 1:0) pārspēja Bostonas Bruins, sērijā panākot 2-1.

Senators šajā mačā izvirzījās vadībā ar 3:0, divus vārtus gūstot Maikam Hofmanam, taču iegūto pārsvaru izsēja. Tomēr pagarinājumā Otavas komanda tika pie uzvaras, papildlaika sestajā minūtē vārtus gūstot Bobijam Raienam.

"Sajūtas pēc uzvaras vārtu gūšanas ir patiešām lieliskas, jo otrajā periodā manas kļūdas dēļ vienus ielaidām. Zināju, ja būšu neatlaidīgs, tikšu pie savas iespējas, turklāt komandas biedri mani apgādāja ar ripām," atzīmēja Raiens.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi