Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

NHL: Arī Krosbijs pievienojas 1000 punktu klubiņam

Viena no Nacionālās Hokeja līgas (NHL) spožākajām zvaigznēm Sidnijs Krosbijs ceturtdien tika pie sava 1000.punkta karjerā, bet viņa pārstāvētie pašreizējie Stenlija kausa īpašnieki Pitsburgas Penguins savā laukumā ar 4:3 pagarinājumā apspēlēja Vinipegas Jets.

Zīmīgo robežu Krosbijs sasniedza jau pirmajā periodā, kad viņa rezultatīvā piespēle Krisam Kunicam ļāva panākt 2:0 mājinieku labā. Otrajā periodā gan viesi rezultātu izlīdzināja, tostarp savus 27.vārtus sezonā gūstot somu supertalantam Patrikam Lainem, bet trešā perioda sākumā panāca jau 3:2 savā labā.

 

Atlikušajā laikā par varoni kļuva tieši Krosbijs, pēc kura rezultatīvās piespēles 54.minūtē Fils Kesels vairākumā izlīdzināja rezultātu, bet 21 sekundi pirms pagarinājuma beigām kanādietis guva arī uzvaras vārtus.

Tie bija viņa 31. vārti šosezon, un šajā rādītājā Krosbijs ir labākais līgā. Tāpat ar 64 punktiem (31+33) viņš ir otrs rezultatīvākais NHL aiz jaunās Edmontonas Oilers zvaigznes Konora Makdeivida (19+47).

 

Līdz ar to viņa kontā šobrīd 757 spēlēs ir 1002 punkti (369 vārti, 633 piespēles). Viņš kļuvis par 86.spēlētāju līgas vēsturē, kurš sasniedzis 1000 punktu atzīmi, turklāt ātrāk par viņu iepriekš tas bijis pa spēkam tikai 11 hokejistiem. Piemēram, slavenajam Jaromīram Jāgram savulaik bija nepieciešams par sešām spēlēm vairāk, lai iekrātu 1000 punktus.

Penguins komanda ar 79 punktiem 56 spēlēs ieņem otro vietu Austrumu konferencē, par pieciem atpaliekot no līderes Vašingtonas Capitals.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi