Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

NHL: Vanekam 3+2 Bufalo uzvarā; Sharks turpina spēlēt bez zaudējumiem

Piecus rezultivitātes punktus (3+2) ceturtdien nopelnīja NHL kluba Bufalo_ Sabres _austriešu uzbrucējs Tomašs Vaneks, palīdzot komandai pārtraukt četru zaudējumu sēriju un ar 7:4 viesos uzveikt Bostonas Bruins. Tikmēr uzvaru sēriju līdz septiņām pagarināja Sanhosē Sharks, kas kā vienīgais klubs šosezon vēl nav zaudējis nevienā mačā.

Jāatzīmē, ka mača vidū laukuma saimnieki Bruins bija izvirzījušies vadībā ar 3:1 un vēl 3.perioda sākumā bija priekšā (4:3), tomēr atlikušajā laikā Bufalo iemeta četras bezatbildes ripas (pēdējā jau tukšos vārtos), svinot panākumu ar 7:4. Interesanti, ka 29 gadus vecais Vaneks piecus punktus gūst jau otro reizi jaunās NHL sezonas sākumā - pašā pirmajā mačā viņam 2+3. Sešās spēlēs austrietis ticis pie 15 (6+9) punktiem un ir līgas rezultatīvākais hokejists.

Sharks pie septītās uzvaras tika sīvā cīņā pret Edmontonas Oilers. Otrā perioda vidū mazāk kā minūtes laikā Džo Pavelskis un Logans Kutūrs panāca 2:0 haizivju labā, tomēr līdz pakmatlaika beigām edmontonieši prata atspēlēties. Viss izšķīrās pēcspēles metienu sērijā, kur precīzs bija Mihals Handzušs, nodrošinot Sharks uzvaru ar 3:2.

Tikmēr sesto zaudējumu sezonas septiņos mačos cieta Vašingtonas Capitals ar krievu zvaigzni Aleksandru Ovečkinu priekšgalā. Šoreiz izbraukumā ar 2:3 nācās piekāpties Toronto Maple Leafs. Pēc diviem periodiem ar 2:1 vadībā vēl bija Capitals, tomēr Toronto ar Nikolaja Kuļomina un Meta Fratina pūlēm panāca vadību un to nosargāja. Ovečkinam vieni gūti vārti šajā mačā, bet jaunās sezonas septiņās spēlēs tikai trīs (2+1) punkti. Izbrīnu par tik zemu krievu zvaigznes rezultivitāti jau izteicis pat Vašingtonas kluba īpašnieks. 

Ceturto uzvaru pēc kārtas svinēja Sentluisas Blues komanda, kas savā laukumā ar 4:1 uzveica Kolumbusas Blue Jackets. Vienus vārtus uzvarētājiem guva jaunais krievu talants Vladimirs Tarasenko, kuram septiņos mačos jau deviņi (5+4) punkti. Tas ir dalīts labākais rādītājs starp līgas debitantiem.

Savukārt ceturto neveiksmi sešos mačos piedzīvoja pašreizējie Stenlija kausa īpašnieki Losandželosas Kings, kas savā laukumā pēcspēles metienos ar 1:2 atzina Nešvilas Predators pārākumu. Abiem Rietumu grandiem sezona sākusies pabāli - Nešvilai septiņi punkti tikpat mačos un 9.vieta konferencē, bet Kings ir vietu zemāk ar sešiem punktiem sešās spēlēs. 

Austrumu konferencē vadībā atrodas Kaspara Daugaviņa pārstāvētā Otavas Senators (11 punkti), seko Tampabejas Lightning (10) un Ņūdžersijas Devils (9). Tikmēr Rietumos un visā līgā pirmie ir Sanhosē Sharks (14), 13 punkti ir Čikāgas Blackhawks, bet uz 3.vietu Rietumos pakāpušies Edmontonas Oilers (9). 

Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta ceturtdienas spēļu rezultāti:

Losandželosas "Kings" - Nešvilas "Predators" 1:2 (1:1, 0:0, 0:0, 0:0, 0:1) - pēcspēles metienu sērijā;

Sanhosē "Sharks" - Edmontonas "Oilers" 3:2 (0:0, 2:1, 0:1, 0:0, 1:0) - pēcspēles metienu sērijā;

Bostonas "Bruins" - Bufalo "Sabres" 4:7 (0:0, 3:3, 1:4);

Toronto "Maple Leafs" - Vašingtonas "Capitals" 3:2 (1:1, 0:1, 2:0);

Ņūdžersijas "Devils" - Ņujorkas "Islanders" 4:5 (0:1, 3:2, 1:1, 0:1) - pagarinājumā;

Ņujorkas "Rangers" - Pitsburgas "Penguins" 0:3 (0:1, 0:0, 0:2);

Kolumbusas "Blue Jackets" - Sentluisas "Blues" 1:4 (0:3, 1:0, 0:1);

Floridas "Panthers" - Vinipegas "Jets" 6:3 (0:0, 1:1, 5:2);

Kalgari "Flames" - Kolorādo "Avalanche" 3:6 (1:1, 2:2, 0:3).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi