Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Ņiživijs: Jaunais treneris cenšas ieviest izmaiņas, taču tam nepieciešams laiks

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas_ Dinamo _galvenā trenera pienākumu veicējs Artis Ābols cenšas komandas spēles zīmējumā ieviest izmaiņas, taču tam nepieciešams laiks, uzskata komandas pieredzējušais uzbrucējs Aleksandrs Ņiživijs.

Kā zināms, Dinamo pirmajā spēlē pēc nacionālo izlašu pauzes savā laukumā trešdien ar 0:3 (0:1, 0:1, 0:1) zaudēja latvieša Laura Dārziņa pārstāvētajai Kazaņas Ak Bars komandai, pirmos vārtus ielaižot jau mača 19.sekundē. Šis bija debijas mačs Dinamo vienības galvenā trenera pienākumu veicējam Ābolam.

"Spēli iesākām ļoti slikti. Jau pirmajā maiņā ielaidām vārtus. Pēc tam jau spēle kļuva līdzīgāka, un mums pat bija vairāk iespēju gūt vārtus," pēc mača aģentūrai LETA izteicās Ņiživijs. "Diemžēl šogad daudzās spēlēs neprotam iespējas izmantot."

"Tāpat daudzie noraidījumi lauž spēles gaitu. Tie mums liedz ieiet spēles ritmā. Vieni vairāk nogurst, citi sēž uz noraidīto soliņa. Tāpēc spēle neizdodas tāda, kādai tai vajadzētu būt," uzskata uzbrucējs. "Nav tā, ka pie zaudējumiem ir vainīgs tikai veiksmes trūkums. Paši pieļaujam pietiekami daudz kļūdu. Var just, ka spēlētājiem tas viss psiholoģiski traucē un rada spiedienu."

Šajā KHL pārtraukumā Dinamo vienību skārušas būtiskas izmaiņas treneru korpusā. Pēc iepriekšējā spēlē piedzīvotā zaudējuma Minskas "Dinamo" hokejistiem ar 0:2 savā laukumā kluba valde no galvenā trenera posteņa atstādināja somu speciālistu Peku Rautakallio. Komandas vadīšana tagad uzticēta viņa līdzšinējam palīgam Ābolam.

"Jaunais treneris ir ieviesis pāris izmaiņas. Neesam aiztikuši spēli aizsardzībā, taču spēle vidējā zonā un uzbrukumā ir mainījusies," atzina Ņiživijs. "Pārtraukuma laikā gan kopā trenējāmies tikai divas dienas. Tādā termiņā ir grūti ieviest jebkādas izmaiņas."

Piektdien Rīgas Dinamo savā laukumā uzņems Ņižņekamskas Ņeftehimik, bet pēc tam nākamajā trešdienā uzsāks izbraukuma sēriju, kurā atkal sacentīsies tieši ar Ak Bars un Ņeftehimik vienībām, kā arī Ufas Salavat Julajev.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas Dinamo ar 23 punktiem 25 spēlēs ieņem pēdējo, 14.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi