Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Noteikti KHL Zvaigžņu spēles starta sastāvi

Pirmdien pēc līdzjutēju balsojuma beigām noteikti Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Zvaigžņu spēles sākuma sastāvi, kuros gan nav iekļuvis neviens Rīgas "Dinamo" hokejists.Balsojumā, kas internetā ilga no 2. līdz 22.decembrim, vislielāko atbalstu savāca Kazaņas "Ak Bars" uzbrucējs Aleksejs Morozovs, par kuru tika atdotas 44 549 balsis, liecina KHL informācija.

Otro lielāko summu savāca čehu uzbrucējs Pavels Brendls no Ņižņijnovgorodas "Torpedo", par kuru balsoja 41 570 dalībnieku.Zvaigžņu spēlē tiksies Jaromīra Jāgra un Alekseja Jašina komandas. Jāgra komandā spēlēs KHL leģionāri, pie kuriem pieskaitāmi arī Rīgas "Dinamo" un Minskas "Dinamo" vietējie pašmāju hokejisti. Savukārt Jašina vienībā tiks iekļauti Krievijas hokejisti.Vieta Zvaigžņu spēlē jau ir garantēta Rīgas "Dinamo" uzbrucējam Marcelam Hosam, kurš no Jaromīra Jāgra saņēma īpašu uzaicinājumu spēlēt viņa komandā.Par Jāgra komandas sākumsastāva vārtsargu kļuvis Roberts Ešs no Sanktpēterburgas SKA, bet Jašina komandā šo godu izpelnījies Aleksandrs Jeremenko no Ufas "Salavat Julajev". Ārzemnieku komandā iekļuvuši arī aizsargi Raimons Žirū (SKA) un Kevins Dalmans ("Baris"), bet uzbrukumā bez Brendla spēlēs arī Tonijs Mortensons ("Ak Bars") un Jans Markes (Magņitagorskas "Metallurg"). Jašina komandas sākusmsastāva aizsargi būs Iļja Ņikuļins un Vitālijs Proškins, bet uzbrukumā bez Morozova tika arī Daniss Zaripovs un Maksims Sušinskis.Devītā balsu summa starp Jāgra komandas potenciālajiem aizsargiem bija Rīgas "Dinamo" kapteinim Rodrigo Laviņam, par kuru nobalsoja 6275 līdzjutēji. Pēc viņa palika Filips Novāks ar 6226 balsīm. Starp uzbrucējiem 13. lielāko atbalstu guva Marks Hartigans, kurš saņēma 7056 balsis.Kopumā par KHL Zvaigžņu spēles dalībniekiem tika balsots 142 636 reizes.Otros piecniekus un otros vārtsargus noteiks sporta žurnālistu balsojumā, kas paredzēts no 23. līdz 26.decembrim. Atlikušos laukuma spēlētājus spēlei izvēlēsies līgas vadība. Ja no iebalsotajiem spēlētājiem kāds būs guvis traumu, aizstājēju izvēlēsies KHL.Līgas vadība noteica komandu trenerus. Jašina komandu vadīs Krievijas čempionvienības "Salavat Julajev" galvenais treneris Sergejs Mihaļovs un Maskavas CSKA pārraugi Vjačeslavs Bikovs un Igors Zaharkins. Savukārt Jāgra komanda uzticēta amerikānim Barijam Smitam no Sanktpēterburgas SKA, Kari Heikilam no Jaroslavļas "Lokomotiv" un Vladimiram Vujtekam no Maskavas "Dinamo".Zvaigžņu spēle 10.janvārī notiks Maskavā, Sarkanajā laukumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KHL Zvaigžņu spēles sākumsastāvi

Jašina komanda

Vārtsargs - Aleksandrs Jeremenko, Ufa (18 738 balsis)
Aizsargi - Iļja Ņikuļins, Kazaņa (24 854); Vitālijs Proškins Ufa (23 026)
Uzbrucēji - Aleksejs Morozovs, Kazaņa (44 549); Daniss Zaripovs, Kazaņa (37 279); Maksims Sušinskis, Sanktpēterburga (25 839)

x x x

Jāgra komanda

Vārtsargs - Roberts Ešs, Sanktpēterburga (32 712)
Aizsargi - Raimons Žirū, Sanktpēterburga (28 548); Kevins Dalmans, Astana (26 869)
Uzbrucēji - Pavels Brendls; Ņižņijnovgorda (41 570); Tonijs Mortensons, Kazaņa (35 266); Jans Mareks, Magņitagorska (34 032).

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi