Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Ovečkinam 39.vārti sezonā, Capitals vēl vairāk nostiprinās NHL līderpozīcijā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vašingtonas Capitals pirmdien regulārā čempionāta mačā ar 3:2 (0:0, 1:1, 2:1) savu skatītāju priekšā apspēlēja Arizonas Coyotes, izcīnot ceturto uzvaru pēc kārtas.

Pēc uzvaras ASV galvaspilsētas klubs vēl vairāk nostiprinājies NHL līderpozīcijā, Austrumu konferencē tuvākos sekotājus apsteidzot par 17 punktiem.

Mača rezultātu otrā perioda ceturtajā minūtē ar plaukstas metienu atklāja Coyotes kanādiešu aizsargs Kevins Konots. Tiesa, nepilnas trīs minūtes vēlāk Capitals krievu uzbrucējs Jevgēņijs Kuzņecovs vairākumā panāca neizšķirtu.

Trešās trešdaļas vidū Aleksandrs Ovečkins izvirzīja vadībā mājiniekus, bet pēc pusminūtes Maiks Ričardss atradās pirmais pie Coyotes vārtsarga Luī Domāges pazaudētās ripas un panāca jau 3:1. Minūtes laikā gan viesi vienus vārtus atguva, kad precīzs bija Konors Mērfijs, tomēr Capitals nosargāja pārsvaru un svinēja uzvaru.

Ovečkinam šie bija 39. vārti sezonu un viņš saglabā līderpozīciju labāko snaiperu sarakstā. Čikāgas Blackhawks līderim un līgas rezultatīvākajam hokejistam Patrikam Keinam ir 35 vārtu guvumi, bet seko Dalasas Stars triecienmaiņas duets Tailers Segīns (31) un Džeimijs Benns (30). Arī Bostonas Bruins uzbrucējam Bredam Maršānam ir 30 iemestas ripas, bet 29 krievam Vladimiram Tarasenko no Sentluisas Blues.

Capitals ar 92 punktiem 58 mačos ir ne tikai Metropoles divīzijas un Austrumu konferences, bet arī visas līgas līdere. Tikmēr septītā Atlantijas divīzijā ir latviešu uzbrucēja Zemgus Girgensona pārstāvētā Bufalo Sabres, kas Austrumos ieņem 14.vietu 16 komandu konkurencē.

Zīmīgi, ka neviena no septiņām Kanādas komandām patlaban neatrodas izslēgšanas spēļu zonā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi