Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 26. septembris
Kurts, Knuts, Gundars

Ozoliņa, Kuldas un Pujaca pārstāvētās komandas izcīna uzvaras KHL čempionāta spēlēs

Piektdien pie uzvarām Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačos tika Latvijas aizsargu Sanda Ozoliņa, Georgija Pujaca un Artūra Kuldas pārstāvētie klubi, savukārt Miķeļa Rēdliha un Edgara Masaļska komandas piedzīvoja neveiksmes.

Sandis Ozoliņš Mitišču Atlant sastāvā uz ledus pavadīja 19:19 minūtes, palīdzot komandai ar 5:3 uzveikt Edgara Masaļska pārstāvēto Hantimansijskas Jugra. Ozoliņam arī viens metiens pa vārtiem un divas soda minūtes. Iepriekš divas uzvaras pēc kārtas izcīnījušais Masaļskis gan palika rezervē, bet viņa aizstājējs Mihails Birjukovs tika galā tikai ar 16 no 21 Atlant raidījuma. Tādējādi Mitišču klubam izdevās pārtraukt sešu zaudējumu sēriju, savukārt Jugra šī bija pirmā neveiksme pēdējos četros mačos.

Citā mačā Georgija Pujaca pārstāvētā Austrumu konferences līdervienība Omskas Avangard ar 1:0 savā laukumā uzveica Ņižņijnovgorodas Torpedo. Pujacs šim mačam nebija pieteikts. Vienīgos vārtus mača 31.minūtē guva Aleksandrs Perežogins, bet Kari Ramo Omskas vārtos tika galā ar visiem 30 viesu raidījumiem.

Miķeļa Rēdliha pārstāvētā Jaroslavļas Lokomotiv viesos ar 0:2 atzina Astanas Baris hokejistu pārākumu. Rēdlihs Lokomotiv sastāvā šoreiz spēlēja tikai 4.maiņā, laukumā pavadot vien septiņas minūtes un 10 sekundes, kuru laikā spēles protokolā neatzīmējās. Baris vārtsargs Vitālijs Jeremejevs atvairīja visus 27 Lokomotiv metienus. Jaroslavļas klubam tas bija jau trešais zaudējums pēc kārtas.

Pie uzvaras tika Novosibirskas Sibirj vienība, kurā spēlē Latvijas izlases aizsargs Artūrs Kulda. Sibirj viesos ar 2:0 pārspēja līgas vājāko klubu Jekaterinburgas Avtomobilist. Kulda šoreiz laukumā pavadīja 17:32 minūtes, kuru laikā metienus pa vārtiem neizpildīja. 

KHL kopvērtējumā Rietumos otrie ar 70 punktiem 38 spēlēs ir Lokomotiv, bet Atlant tikpat mačos ir 42 punkti un 11.vieta. Tikmēr Austrumos līderi ir Avangard (80, 39), Sibirj ieņem 6.vietu (59, 37), bet Jugra ir devītie ar 51 punktu (38 spēlēs).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi