Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +16 °C
Smidzinošs lietus
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Papildināta (15:22) - Maskavas Dinamo atlaiž balamuti Aņisinu

Skandalozais krievu uzbrucējs Mihails Aņisins atlaists no KHL čempionvienības Maskavas Dinamo, pavēstījis kluba ģenerāldirektors Andrejs Safronovs. 

Kā vēsta Krievijas mediji, klubs gaida piedāvājumus par Aņisinu no citiem klubiem, tomēr tādu pagaidām neesot. Sākotnēji hokejists pēc aizvadītās sezonas, kad viņš kļuva par Gagarina kausa izcīņas labāko vārtu guvēju (14 vārti 21 mačā), vēlējās pamatīgu algas pielikumu. Viss nonāca līdz tam, ka Aņisins netrenējās ar komandu vasaras treniņnometnē, tomēr vēlāk abas puses vienojās par līgumu līdz 2014.gadam.

Skaļākais skandāls izvērtās decembra sākumā, kad pēc traumas atlabušo Aņisinu Dinamo vadība vēlējās nosūtīt uz Krievijas Augstākās līgas (VHL) klubu Balašihas MVD - formas atgūšanai. Hokejists paziņoja, ka galvenais treneris Oļegs Znaroks pēc Gagarina kausa izcīnīšanas ir mainījies ne uz to labāko pusi un kritizēja arī ģenerāldirektoru Safronovu. Drīz vien komanda paziņoja, ka ar miniatūrā (167 cm, 70 kg) uzbrucēja pakalpojumiem vairs nerēķinās.

Safronovs laikrakstam Sport Ekspress izteicies, ka, iespējams, Aņisinam nāksies klubam atmaksāt divas trešdaļas no līguma kopējās summas. Šo jautājumu izlems KHL Disciplinārā komiteja. Jebkurā gadījumā visas tiesības uz Aņisinu kā hokejistu pieder Maskavas Dinamo klubam.

Aņisins (24) KHL čempionātā kopumā aizvadījis 211 spēles, gūstot 68 vārtus un 51 reizi rezultatīvi piespēlējot. Viņš iepriekš pārstāvējis arī Novosibirskas Sibirj, Čerepovecas Severstaļ, Hantimansijskas Jugra un Čehovas Vitjaz klubus. 

Ziņa papildināta ar 4.rindkopu! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi