Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

papildināta (20:53) - Dārziņa pārstāvētā Ak Bars pēcspēles metienos uzveic Amur

Pie uzvaras Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē ceturtdien tika pašlaik savainotā latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvētā Kazaņas Ak Bars komanda, kas izbraukumā ar 3:2 (2:2, 0:0, 0:0, 0:0, 1:0) pēcspēles metienos pieveica Habarovskas Amur vienību.

Rezultātu jau mača trešajā minūtē atklāja Ak Bars somu uzbrucējs Jarko Imonens, bet pirmās trešdaļas vidū neizšķirtu panāca Aleksandrs Osipovs. Spēles 13.minūtē mājiniekus vadībā izvirzīja Igors Ožiganovs, bet 11 sekundes pirms pirmās trešdaļas beigām līdzsvaru rezultātā atkal atjaunoja Kirils Petrovs.

Otrajā un trešajā trešdaļā, kā arī pagarinājumā vārti vairs netika gūti, līdz ar to uzvarētāju noskaidrošanai bija nepieciešama pēcspēles metienu sērija. Tajā Ak Bars komanda bija pārāka ar 1:0, vienīgos vārtus gūstot Aleksejam Morozovam.

Dārziņš joprojām laukumā nedevās. Viņš rokas traumas dēļ nav spēlējis jau kopš septembra vidus, bet pats latvietis pagaidām atsakās prognozēt, kad varēs atgriezties uz ledus.

Pēc šī panākuma Ak Bars ar 37 punktiem 20 spēlēs saglabāja trešo vietu Austrumu konferencē, kur līderpozīcijā ar 39 punktiem 18 mačos atrodas Čeļabinskas Traktor hokejisti.

Tikmēr cita Latvijas izlases hokejista Artūra Kuldas pārstāvētā Novosibirskas Sibirj komanda savā laukumā ar 0:2 atzina Ufas Salavat Julaev pārākumu. Abus vārtus uzvarētāji guva 3.periodā. Kulda uz ledus pavadīja 23 minūtes un 47 sekundes, izceļoties ar vienu metienu pa pretinieku vārtiem. Ar 34 punktiem 21 spēlē Sibirj Austrumu konferencē ieņem 5.vietu.

Jānis Sprukts Maskavas CSKA ceturtajā uzbrucēju virknējumā laukumā pavadīja 5 minūtes un 59 sekundes, uzvarot divos no četriem iemetieniem, bet komanda ar 3:2 Prāgā uzvarēja vietējo Lev. Latviešu ģenerālmenedžera Normunda Sējēja pārstāvētajai Čehijas vienībai tas bija septītais zaudējums pēc kārtas. Ar 37 punktiem 20 spēlēs CSKA saglabāja 4.vietu, bet Lev ar 24 punktiem 19 mačos izkrita ārpus play-off zonas un ir devītie.

Vēl vienā mačā laukumā nedevās Oskars Bārtulis, kurš arvien atgūstas pēc savainojuma, bet viņa pārstāvētie Doņeckas Donbass savā laukumā ar 3:2 pēcspēles metienos uzveica spēcīgo Čeļabinskas Traktor. Donbass tā bija trešā uzvara pēc kārtas un Juliusa Šuplera vadītā komanda jau pakāpusies uz 7.vietu Rietumos - 26 punkti 21 mačā.

Ziņa papildināta no 5.rindkopas! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi