Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

papildināta (22:52) - Sprukta un Rēdliha Lokomotiv samazina deficītu pret čempioniem

Latvijas uzbrucēju Miķeļa Rēdliha un Jāņa Sprukta pārstāvētā Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda pirmdien izcīnīja pirmo uzvaru Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa izcīņas Rietumu konferences ceturtdaļfināla sērijā pār Mārtiņa Karsuma pārstāvēto čempionvienību Maskavas "Dinamo", kuru vada Oļegs Znaroks un Harijs Vītoliņš.

"Lokomotiv" sērijas trešajā mačā savā laukumā bija pārāka ar 2:1 (1:0, 0:0, 1:1).Līdz ar to "Lokomotiv" izdevies samazināt deficītu sērijā līdz 1-2. Sērija ilgs līdz vienas komandas četrām uzvarām."Lokomotiv" mača rezultātu izdevās atklāt cīņas devītajā minūtē, kad vārtus guva Džefs Plets, tomēr trešās trešdaļas ceturtajā minūtē Leonīds Komarovs panāca neizšķirtu. Tomēr jau pēc trim minūtēm mājinieki guva uzvaras vārtus, kad tos iemeta Jurijs Petrovs.Sprukts un Rēdlihs šo maču aizvadīja "Lokomotiv" otrajā uzbrucēju virknējumā.Sprukts laukumā pavadīja 15 minūtes un 53 sekundes, metienus pa vārtiem neveicot, taču bloķējot vienu pretinieku raidījumu un pielietojot vienu spēka paņēmienu. Tāpat latvietis uzvarēja piecos no desmit iemetieniem, kuros piedalījās.Savukārt Rēdlihs uz ledus pavadīja 13 minūtes un 39 sekundes, veicot vienu neveiksmīgu metienu pa pretinieku vārtiem. Tāpat viņa rēķinā divi spēka paņēmieni.Tikmēr pretinieku nometnē Karsums cīnījās Maskavas komandas otrajā uzbrucēju maiņā, laukumā pavadot 16 minūtes un 36 sekundes. Latvietis veica piecus nesekmīgus metienus pa Jaroslavļas komandas vārtiem, uzvarēja divos no trim iemetieniem un veica divus spēka paņēmienus.Nākamais abu komandu mačs Jaroslavļā norisināsies jau otrdien.

Vēl citā mačā jau trešo uzvaru sērijā svinēja spēcīgā Sanktpēterburgas SKA komanda, kas papildlaikā ar 2:1 viesos uzveica Maskavas CSKA. Sanktpēterburgai uzvaras vārti spēles 72.minūtē un rezultatīva piespēle Romāna Červenkas rēķinā, bet vārtsargs Aleksandrs Salāks atvairīja 43 maskaviešu metienus. Ceturtā sērijas spēle, kas var kļūt par pēdējo, jau otrdien turpat Maskavā.

Arī Prāgas Lev komanda sērijā pret Zagrebas Medveščak panākusi 3:0. Pirmdienas uzvara viesos ar 5:2 nozīmēja to, ka čehus vairs tikai viens panākums šķir no konferences pusfināla. Divus vārtus uzvarētājiem guva zviedrs Martins Ternbergs. Arī šajā sērijā ceturtā spēle otrdien turpat Zagrebā.

Pievienota pēdējā rindkopa

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi