Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

papildināts (18:26) - Bārtulis PČ nespēlēs, šaubas arī par Karsumu un Pujacu

Nepiepildījās cerības, ka pirmdien kopā ar Latvijas hokeja izlasi treniņus sāks KHL klubos sezonu aizvadījušie Oskars Bārtulis (Astanas Baris) un Mārtiņš Karsums (Maskavas Dinamo), otrdien vēsta laikraksts Diena.

Cik var noprast, tad abi šosezon PČ nespēlēs, bet neviens pagaidām neuzdrošinās to atklāti pateikt. Ja reiz trenēties nav sācis aizsargs Georgijs Pujacs, kurš pēc atlaišanas no Rīgas Dinamo sezonu noslēdza Ņižņekamskā, tad arī ar viņu, visticamāk, var nerēķināties.

Kā otrdien vēsta aģentūra LETA, Bārtulim jau vairākus gadus ir problēmas ar cirkšņiem, kas operēti vairākas reizes. Ar nedienām viņš saskāries arī šosezon, tāpēc pēc sezonas nepieciešams atveseļošanās periods.

"Pasaules čempionātā izlasei diemžēl palīdzēt nevarēšu. Tieši savainojuma dēļ šobrīd nedrīkstu pat slidot. Veselība pirmajā vietā," uzsvēra Bārtulis.

Hokejists atklāja, ka atveseļošanās periodam bija jānoslēdzas 10.aprīlī, taču situācija nebija uzlabojusies, tāpēc ārsti ieteikuši spēlētājam turpināt atlabt un izlaist pasaules čempionātu, kas šogad notiks maijā.

Šajā situācijā treneri ir sākuši meklēt maiņas partnerus Kasparam Daugaviņam. Pirmdienas treniņā Daugaviņš bija kopā ar Gintu Meiju un Robertu Bukartu. "Tas vēl nenozīmē, ka pret Norvēģiju būs šāda maiņa," galvenais treneris Aleksandrs Beļasvkis ieteica nesteigties ar secinājumu izdarīšanu. Treneru kolektīvs vakar nopietni apspriedās par iespējamajiem virknējumiem. Rezultāti būšot redzami otrdienas ledus treniņā.

Tikmēr esot skaidrība par vārtsargiem turpmākajām divām spēlēm. Pret Norvēģiju vārtus sargās Edgars Masaļskis un Elvis Merzļikins.

Jau iepriekš vēstīts, ka apstiprināta informācija par savainotā uzbrucēja Mika Indraša nespēlēšanu pasaules čempionātā. Pārbaudes spēles viesos pret Norvēģiju izlaidīs sasitumu guvušais aizsargs Aleksandrs Jerofejevs, kurš gan čempionātā būšot spēlētājs. Bārtuļa, Pujaca, un savainotā Artūra Kuldas prombūtnē tik pieredzējis aizsargs lieti noderēs.

Spēles viesos ar Norvēģiju mūsējie aizvadīs 17. un 18.aprīlī, bet vēl nedēļu vēlāk sagatavošanās ciklu noslēgs Rīgā, kad divos mačos uzņems Slovākiju. Pasaules čempionātā pirmā spēle 1.maijā ar Kanādu.

papildināta ar 3.-5.rindkopu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi