Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Par aizvadītās NHL sezonas vērtīgāko spēlētāju nosauc uzbrucēju Periju

Par aizvadītās Nacionālās hokeja līgas (NHL) sezonas vērtīgāko spēlētāju trešdien tika nosaukts Anaheimas "Ducks" uzbrucējs Korijs Perijs.

Viņš svinīgā ceremonijā Lasvegasā saņēma Hārta balvu, kas pienākas vērtīgākajam līgas hokejistam un kuru nosaka masu mediju pārstāvju balsojumā. Perijs tika arī pie Morisa "Raķetes" Rišāra balvas kā regulārā čempionāta labākais vārtu guvējs. Viņš regulārajā čempionātā pretinieku vārtsargus pārspēja 50 reizes.

Stenlija kausa ieguvēju Bostonas "Bruins" vārtsargs Tims Tomass, kuru atzina par vērtīgāko izslēgšanas spēļu finālā, otro reizi trīs pēdējo gadu laikā saņēma Vezina balvu kā sezonas labākais vārtsargs.

Par sezonas labāko aizsargu, kurš saņem Norisa balvu, septīto reizi atzina Detroitas "Red Wings" kapteini Niklasu Lidstrēmu. Zviedru aizsargs panāca Dagu Hārviju, kurš arī savulaik pie Norisa balvas tika septiņas reizes. Līderis šajā ziņā gan ir leģendārais Bobijs Ors, jo viņš sezonas labākā aizsarga titulu karjeras laikā ieguva astoņas reizes.

Pie balvām tika arī vairāki Stenlija kausa finālā zaudējušās komandas Vankūveras "Canucks" spēlētāji - Raienu Kesleru atzina par labāko aizsardzības stila uzbrucēju, kam pienākas Selkes balva, Daniels Sedins saņēma Teda Lindseja balvu kā vērtīgākais spēlētājs hokejistu vērtējumā, bet vārtsargi Roberto Longo un Korijs Šneiders tika pie Dženingsa balvas, jo aizvadītajā sezonā pa diviem ielaida vismazāk vārtu.

Par sezonas labāko treneri atzina Pitsburgas "Penguins" vadītāju Denu Bilsmu, par labāko ģenerālmenedžeri Maiku Džilisu no Vankūveras "Canucks", bet labākā debitanta Kaldera balva tika Karolīnas "Hurricanes" uzbrucējam Džefam Skineram. Savukārt lēdijas Bingas balvu kā līgas lielākais džentlmenis saņēma Martins Sentluis no Tampabejas "Lightning".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi