Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Pēc uzvaras Čehovā Rautakallio uzteic spēli skaitliskā vairākumā

Rīgas Dinamo kluba galvenais treneris Peka Rautakallio pēc svētdienas uzvaras 7:1 pār Čehovas Vitjaz preses konferencē bija nerunīgs un sevišķi lielu prieku par sešu zaudējumu sērijas pārtraukšanu neizrādīja.

"Šodien lieliski nospēlējām skaitliskajā vairākumā, par ko puišiem esmu pateicīgs. Domāju, ka tas arī bija galvenais panākuma cēlonis." Rīdzinieki četrus no septiņiem vārtiem guva, spēlējot piecatā pret trim vai četriem sāncenšiem.

"Galvenais uzdevums spēlētājiem bija kontrolēt ripu un spēlēt aktīvi. Tas viņiem šodien arī izdevās. Tiesa, arī pretinieki spēlēja labi, bija aktīvi mūsu aizsardzības zonā un izveidoja diezgan daudz momentu. Taču kopumā mēs kontrolējām cīņas gaitu."

Vitjaz galvenais treneris Andrejs Nazarovs atzina, ka pretinieki aizvadījuši ļoti labu spēli, bet par savu komandu to viņš nevarot teikt.

"Nospēlējām ļoti slikti. Dažiem spēlētājiem būtu japadomā, ko viņi vispār dara šajā līgā. Tuvākajās spēlēs jāuzlabo situācija, centīsimies."

Uz jautājumu, vai pret kanādiešu hokejistiem tiks vērstas kādas sankcijas, Nazarovs konkrētu atbildi nesniedza. Kā zināms, trīs Vitjaz hokejisti cīņas beigās par kautiņu izraisīšanu nopelnīja noraidījumus līdz spēles beigām.

"Viņi ir mūsu komandas sastāvdaļa, un no viņiem mēs neatsakāmies. To, ko viņi dara, viņi dara zem Vitjaz izkārtnes, un arī es esmu zem šīs izkārtnes. Visi saprotam, ka ir jāspēlē, jācenšas uzvarēt, bet pagaidām īsti nesanāk."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi