Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Pēc zaudējuma Kuldas pārstāvēto Jets izredzes spēlēt Stenlija kausa izcīņā sarūk līdz minimumam

Latvijas izlases hokejistu pārstāvētie NHL klubi otrdien piedzīvoja neveiksmes NHL regulārajā čempionātā. Artūra Kuldas Vinipegas Jets ar 3:5 viesos ļoti svarīgā spēlē zaudēja Vašingtonas Capitals, tādējādi zaudējot iespēju cīnīties par Dienvidaustrumu divīzijas uzvarētāju godu un līdz minimumam samazinot izredzes spēlēt Stenlija kausa izcīņā. Neveiksme arī Kaspara Daugaviņa Bostonas Bruins, kas viesos ar 2:5 zaudēja Filadelfijas Flyers. Abi Latvijas hokejisti palika rezervē.

Par spīti nonākšanai iedzinējos ar 0:2, Jets viesos atspēlējās - 2:2. Otrā perioda izskaņā nepilnu trīs minūšu laikā gan Capitals guva vēl divus vārtus, uz ko Jets atbildēja ar iemestu ripu trešās trešdaļas vidū. Beigās Vinipega noņēma vārtsargu un 31.ripu sezonā (labākais rādītājs NHL) Capitals labā jau tukšajā pretinieku cietoksnī raidīja Aleksandrs Ovečkins. 

Bostonai nu jau kārtējā mačā rezervē palika Daugaviņš, kurš laukumā nav devies kopš 13.aprīļa. Pirmajā trešdaļā komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet otrajās 20 minūtēs Flyers panāca 3:1. Noslēdzošajā periodā Filadelfijas hokejisti bez grūtībām pārsvaru nosargāja, uzvarot ar 5:2. Teicami vārtos darbojās Flyers vārtsargs Stīvs Meisons, atvairot 39 Bruins metienus. 

Austrumu konferencē ar 59 punktiem 45 spēlēs otrie ir Bostonas hokejisti, kuri jau vietu play-off nodrošinājuši, bet Vinipegai 51 punkts un 9.vieta. Vienu spēli līdz regulārā turnīra noslēgumam Jets par punktu atpaliek no Ņujorkas Rangers un Otavas Senators, kuriem atlicis aizvadīt, attiecīgi, divus un trīs mačus. Lokauta dēļ saīsinātajā regulārajā sezonā komandas aizvada pa 48 mačiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi