Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Pujaca un Kuldas pārstāvētie klubi uzvar KHL čempionāta spēlēs, Masaļskis palīdz Jugra tikt pie punkta

Latvijas hokeja izlases aizsargu Georgija Pujaca un Artūra Kuldas pārstāvētās KHL vienības trešdien svinēja uzvaras regulārā čempionāta kārtējās spēlēs, tikmēr neveiksmi piedzīvoja vārtsargs Edgars Masaļskis.

Pujacs ar rezultatīvu piespēli pirmo vārtu guvumā palīdzēja Omskas Avangard ar 5:3 viesos uzveikt Novokuzņeckas Metallurg, sagādājot mājiniekiem 14.neveiksmi pēdējās 16 spēlēs. Uzvarētājiem divus vārtus guva Antons Kurjanovs, bet Aleksandrs Frolovs un Ansi Salmela izcēlās ar vieniem vārtiem un piespēli. Latvijas aizsargs otrajā aizsargu pārī uz ledus pavadīja 19:22 minūtes, divreiz metot pa pretinieku vārtiem un nopelnot vienu divminūšu noraidījumu. Pujacs 38 spēlēs guvis vienus vārtus un atdevis septiņas rezultatīvas piespēles. 

Kulda palīdzēja Novosibirskas Sibirj ar 3:1 savā laukumā uzveikt Astanas Baris. Ar gūtiem vārtiem un rezultatīvu piespēli uzvarētājiem atzīmējās vienības līderis Jori Lehtera, bet otrajā aizsargu pārī spēlējošais Kulda (spēles laiks 18:37) izcēlās ar diviem metieniem. Latvijas aizsargs 40 spēlēs šosezon iekrājis ar 12 (7+5) punktus.

Edgars Masaļskis atvairīja 37 no 39 Habarovskas Amur metieniem, tomēr Hantimansijskas Jugra viesos piekāpās pēcspēles metienos ar rezultātu 2:3. Lai noteiktu uzvarētāju, pavisam bija nepieciešami 18 pēcspēles metieni. Izšķirošo bullīti realizēja Amur līderis Jakubs Petružaleks, kuram kopā ar vienības labāko aizsargu Aleksandru Osipovu prognozē drīzu pievienošanos kādam spēcīgākam klubam. Maskavas Dinamo ģenerāldirektors Aleksandrs Safronovs jau paziņojis, ka čehu leģionārs Petružaleks spēlēšot pašreizējā čempionvienībā.

Austrumu konferences kopvērtējumā pagājušās sezonas Gagarina kausa finālisti Avangard ar 89 punktiem 43 spēlēs ir līderi, pēdējos 11 mačos svinot deviņas uzvaras. Sibirj ar 65 punktiem 41 mačā pakāpušies uz 6.vietu, savukārt Jugra ar 56 punktiem 42 spēlēs ir devītie, no 8.vietā esošajiem Ņeftehimik atpaliekot par punktu. Komandas regulārajā turnīrā aizvada pa 52 mačiem, pēc kuriem katras konferences astoņas labākās vienības iekļūs Gagarina kausa izcīņā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi