Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Rautakallio: Atdevām visus spēkus no pirmās līdz pēdējai sekundei

Latvijas komanda Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēlē ar Sanktpēterburgas SKA vienību atdevusi visus spēkus no pirmās līdz pēdējai sekundei, uzskata rīdzinieku galvenais treneris Peka Rautakallio.

Kā ziņots, pateicoties Mika Indraša gūtajiem vārtiem astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām, Rīgas Dinamo pēdējā KHL izbraukuma spēlē pirms novembra pārtraukuma trešdien ar 4:3 pieveica spēcīgo SKA komandu, kurā spēlē arī pazīstamais uzbrucējs Iļja Kovaļčuks.

Zīmīgi, ka pirms tam Indrašis arī tieši mača astotajā sekundē bija atklājis rezultātu. Šī bija Dinamo komandas pirmā pamatlaikā izcīnītā uzvara izbraukumā šosezon.

"Šodien bija interesanta spēle. Mēs ātri guvām vārtus, un tas deva pozitīvu enerģijas lādiņu. Cīnījāmies no pirmās līdz pēdējai sekundei, atdodot visus spēkus," pēc mača atzina Rautakallio. "Pašatdeves un spēles disciplīnas ziņā komanda izskatījās labi un bija pelnījusi uzvaru."

"Indrašis jau otro reizi pēc kārtas guva ātrākos vārtus līgā, bet speciāli šādu uzdevumu viņam nedodu. Tas vienkārši parādīja viņa emocijas jau no spēles sākuma," teica somu speciālists. "Ceru, ka Miks kā hokejists tikai augs."

Tikmēr SKA galvenais treneris Milošs Ržiha savas komandas spēlētājus vainoja disciplīnas trūkumā.

"Bijām noskaņojušies nopietni un veicām pretinieku izpēti pirms mača, tomēr nekas nepalīdzēja," stāstīja čehs. "Pirmkārt, ielaidām ātrus vārtus. Tā ir neuzmanība un disciplīnas trūkums no pirmajām sekundēm. Pirmajā trešdaļā vispār nespēlējām un kustēties sākām vien otrajā spēles daļā."

"Arī trešajā periodā hokejisti neizpildīja visus norādījumus, neko neklausījās un spēlēja, kā vēlējās," dusmīgs bija Ržiha. "Beigās komandas uzstādījums bija neielaist, tomēr neviens manī neieklausījās un visi gribēja iemest vārtos. Nedrīkst tā rīkoties uz zilās līnijas, kā mēs darījām pirms ceturto vārtu zaudēšanas. Jābūt daudz uzmanīgākiem, jo rīdziniekiem ir ļoti bīstami pretuzbrukumi."

Kā ziņots, Rīgas Dinamo komanda tika vien pie otrās uzvaras pamatlaikā 12 oktobra cīņās. Savukārt SKA komanda cieta vien trešo neveiksmi pēdējos 11 mačos.

Svētdien Rīgas Dinamo savā laukumā uzņems Baltkrievijas klubu Minskas Dinamo, bet pēc šīs cīņas sāksies novembra starptautiskais pārtraukums.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas Dinamo ar 23 punktiem 23 spēlēs pacēlās uz 13.vietu. Tagad pēdējā ir Maskavas Spartak komanda, kas arī tikusi pie 23 punktiem. Savukārt no izslēgšanas spēļu zonas rīdziniekus šķir seši punkti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi