Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rautakallio no Dinamo hokejistiem sezonas turpinājumā gaida vēl gudrāku spēli

Peka Rautakallio pēc Rīgas "Dinamo" piektdien izcīnītās uzvaras pār Jekaterinburgas "Avtomobilist" bija apmierināts ar komandas pašatdevi un cīņassparu, taču nākamajās cīņās Latvijas kluba galvenais treneris no hokejistiem gribētu sagaidīt arī gudrāku spēli.

Abām komandām bija smaga cīņa, kurā "Dinamo" varēja atrast taisnāku ceļu uz uzvaru, ja spēlētu gudrāk, žurnālistiem teica Rautakallio. Ar milzu pašatdevi un sparu arī var tikt pie uzvaras, taču tas nav labākais risinājums, uzskata treneris.

"Šodien komanda nospēlēja gudrāk nekā iepriekš, taču ne tik gudri, kā vajadzētu būt," sprieda Rautakallio.

"Dinamo" treneris sagaida, ka nākamajā spēlē svētdien pret Astanas "Baris" komanda nospēlēs gudrāk, kas ļaus radīt vairāk vārtu gūšanas iespējas, no kurām neizbēgami kādas tiks realizētas. Hokejistiem jārēķinās, ka iespēju var nebūt daudz, tādēļ jācenšas tās nepalaist garām. Savukārt stabilitāti aizsardzībā Rautakallio uzskata par pašsaprotamu nepieciešamību, bez kuras grūti kādā spēlē cerēt uz panākumu.

Pirmo vārtu autoru Gunti Galviņu Rautakallio uzslavēja par milzu pašaizliedzību un centību, kuras dēļ aizsargam var pietaupīt pārmetumus par pieļautajām kļūdām. Rautakallio arī atzina, ka piektdien nebija Oskara Cibuļska spēle, taču šis aizsargs nākamajā cīņā noteikti atgriezīsies un spēlēs daudz labāk.

"Avtomobilist" galvenais treneris Iļja Bjakins savu komandu nekritizēja, sakot, ka ir apmierināts ar hokejistu pašaizliedzīgo cīnīšanos līdz pašām spēles beigām. Abas komandas spēlēja labu hokeju, un "Dinamo" parādīja, ka ir laba komanda ar spēcīgu aizsardzību, piebilda Bjakins, nosaucot mājinieku uzvaru par pelnītu.

Jau ziņots, ka Rīgas "Dinamo" hokejisti ar 2:0 uzvaru pār "Avtomobilist" izcīnīja trešo panākumu pēc kārtas Kontinentālajā hokeja līgā (KHL).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi