Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Rautakallio pēc pirmās spēles slavē jaunpienācēju Šehuru

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandas Rīgas Dinamo jaunpienācējs Pols Šehura laukumā izskatās ļoti labi, uzskata Latvijas kluba galvenais treneris Peka Rautakallio.

Kanādiešu centra uzbrucējs Šehura Rīgas Dinamo komandā debitēja piektdien, kad Latvijas klubs regulārā čempionāta spēlē savā laukumā ar rezultātu 5:4 (2:1, 2:2, 1:1) uzvarēja Maskavas Spartak.

Aizvadīto cīņu Šehura, kurš šo sezonu iesāka Čehijas vienībā Prāgas Lev, uzsāka otrajā uzbrucēju trijniekā kopā ar Aleksandru Žirū un Kasparu Daugaviņu, izceļoties ar vienu rezultatīvu piespēli.

"Šehura sācis daudzsološi. Esmu priecīgs par viņa pievienošanos komandai, jo viņš var spēlēt gan vairākumā, gan mazākumā," pēc spēles atzina Rautakallio. "Redzēsim, ka būs pēc 2-3 nedēļām, bet sākums ir labs."

"Bija aizraujoša spēle, jo abas komandas labi spēlēja vairākumā un tiešām centās, lai uzvarētu," maču atcerējās somu speciālists. "Viss nesanāca, tā kā gribētos, bet galvenais, ka uzvarējām un esam pelnījuši trīs punktus."

"Mīkaels Telkvists ir labāks vārtsargs nekā šodien redzējāt. Visi gribēja uzvarēt tik ļoti, ka dažreiz pārcentās," piebilda Rautakallio.

Šai spēlei nebija pieteikts Robs Šremps, kura vietā Rīgas Dinamo sastāvā bija iekļauts iepriekšējo maču izlaidušais Aleksandrs Ņiživijs. Rautakallio atzina, ka tieši šajā mačā Šrempam nebija vietas, bet vispār komandā tāda esot.

"Spēlējām it kā labi, bet nesanāca. Mums ir problēmas aizmugurējā līnijā," izteicās Spartak vienības galvenais treneris Andrejs Sidorenko. "Ļoti labu spēli aizvadīja Oļegs Petrovs."

Vaicāts par vārtsargu sniegumu mačā ar Rīgas Dinamo Sidorenko teica, ka jau atbildējis par aizmugurējo līniju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi