Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +15 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rautakallio: Spēlētāji izpildīja to, ko no viņiem prasījām

Rīgas "Dinamo" galvenais treneris Peka Rautakallio pēc pirmdien izcīnītās minimālās uzvaras 1:0 pār Hantimansijskas "Jugra" bija lepns par savas komandas hokejistiem, jo spēlētāji izpildījuši to, kas no viņiem prasīts.

Katrā no trešdaļām mājinieki spēra soli pretī uzvarai, arvien bīstamāk apdraudēja pretinieku vārtus, darbojās disciplinēti un šoreiz uzvaru no rokām neizlaida, gandarīts pēcspēles konferencē bija treneris. "Uzvarai pietika pat ar vieniem gūtiem vārtiem no mūsu puses. Mums šī bija laba spēle," sacīja Rautakallio.

Viņam nav precīza izskaidrojuma, kāpēc mājas spēlēs ar vārtu gūšanu nesekmējas tik labi kā izbraukumā, taču kā viens no iemesliem varētu būt spēlētāju lielāka koncentrēšanās uzbrukuma noslēguma fāzē, jo viesos pārspēt vārtsargus ir grūtāk nekā savā laukumā, kad skatītāju atbalsts dažreiz liek pieņemt sasteigtus lēmumus. 

"Mums joprojām ir daudz vārtu gūšanas izdevību, taču ar to izmantošanu nesekmējas kā gribētos. Tas pats bija arī šovakar. Protams, spēlētāji vienmēr grib iemest pēc iespējas vairāk, lai iepriecinātu līdzjutējus," sacīja Rautakallio.

Otrdien pēcpusdienā Rīgas "Dinamo" dosies uz Liepāju, kur trešdien komandu gaida nākamā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) spēle pret Magņitogorskas "Metallurg". Vakarā rīdzinieki "Liepājas metalurga" ledus hallē aizvadīs treniņu, lai izmēģinātu turienes ledu un apstākļus. Rautakallio uzskata, ka izmēros mazāks laukums, kāds būs Liepājā, komandai problēmas nesagādās, jo uz līdzīga izmēra laukums ir arī Rīgas "Dinamo" treniņbāzē "Inbox.lv" ledus hallē Piņķos.

Hantimansijskas "Jugra" galvenais treneris Sergejs Šepeļevs pēc spēles neslēpa, ka cīņa bijusi grūta un visu izšķīruši pirmie gūtie vārti. 

"Diemžēl ielaidām mēs. Protams, bez gūtiem vārtiem uzvarēt nav iespējams," viņš piebilda, izsakot cerību, ka klubam, kurā spēlē arī šobrīd traumu guvušais Latvijas izlases vārtsargs Edgars Masaļskis, turpmāk veiksies labāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi