Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Rīgas Dinamo 16 000 km tālajā izbraukumā dodas bez savainotā Džeriņa

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas vienība Rīgas_ Dinamo _savā tālākajā sezonas izbraukumā (kopumā tiks nolidoti aptuveni 16 000 kilometri) devusies bez savainotā uzbrucēja Andra Džeriņa.

Tā kā septembra sākumā Arēnā Rīga risinās Eiropas čempionāts basketbolā, Dinamo pēc pirmā sezonas izbraukuma neaizvada mājas spēles, bet gan dodas otrajā izbraukumā.

Otrdien Latvijas klubs spēkosies ar Novokuzņeckas Metallurg, ceturtdien rīdziniekiem būs mačs pret Novosibirskas Sibir, sestdien agri no rīta tiks aizvadīta spēle pret Habarovskas Amur, bet pēc nedēļas izbraukums tiks noslēgts ar cīņu pret Latvijas izlases aizsarga Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas Admiral.

Otrajā izbraukumā Rīgas vienības treneru kolektīvs līdzi ņēmis 25 hokejistus: vārtsargus - Jūakimu Ēriksonu, Jakubu Sedlāčeku un Nilu Grīnfogeli, aizsargus - Stīvenu Seigo, Tomāšu Kundrāteku, Krišjāni Rēdlihu, Gunti Galviņu, Kristapu Sotnieku, Oskaru Cibuļski, Aleksandru Jerofejevu un Ēriku Ševčenko, kā arī uzbrucējus - Lauri Dārziņu, Timu Sestito, Villi Leino, Miku Indraši, Fēliksu Šicu, Miķeli Rēdlihu, Kasparu Saulieti, Gintu Meiju, Gunāru Skvorcovu, Armandu Bērziņu, Nikolaju Jeļisejevu, Edgaru Kuldu, Robertu Bukartu un Robertu Locānu.

Savukārt Rīgā trenēties palikuši pēc savainojuma atlabstošie uzbrucēji Džeriņš un Māris Bičevskis, kurš šosezon vēl nav piedalījies nevienā spēlē.

Džeriņš savainojuma dēļ izlaida sezonas pirmās divas mājas spēles, bet sastāvā atgriezās iepriekšējā izbraukumā, trijos mačos izceļoties ar vieniem gūtiem vārtiem.

KHL Rietumu konferences kopvērtējumā pašlaik Rīgas Dinamo ar astoņiem punktiem piecos mačos ieņem astoto pozīciju, kamēr līdere ar 14 punktiem sešās cīņās ir CSKA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi