Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Rīgas Dinamo jaunais leģionārs Vilsons: Ceru, ka komanda nebūs vīlusies savā izvēlē

Rīgas Dinamo kanādiešu uzbrucējs Kails Vilsons intervijā Krievijas hokeja portālam allhockey.ru atzinis, ka ir gatavs izmēģināt spēkus Kontinentālajā Hokeja līgā, kur septembra sākumā savu sesto sezonu sāks Latvijas vienība.

"Kad aģents paziņoja, ka Dinamo par mani izrādot interesi, biju ļoti laimīgs. Zinu puišus, kuri Rīgas klubā spēlēja pagājušajā sezonā, piemēram, Aleksandru Žirū. Viņš teica, ka Rīgā esot lieliska arēna un fantastisks fanu atbalsts. Ceru, komanda nebūs vīlusies savā izvēlē," sacīja 28 gadus vecais Vilsons.

Uzbrucējs, kurš karjeras laikā 39 mačus aizvadījis NHL, atzina, ka jau iepriekš domājis par vides maiņu: "Varu teikt, ka atbildi par spēlēšanu šajā līgā sniedzu nekavējoties. Kad puiši pateica, ka Rīgā esot lieliski apstākļi, tai skaitā arī ģimenei, visas šaubas pazuda. Ar mani uz Eiropu dosies arī mana sieva." 

"Nekad neesmu dzirdējis kaut ko sliktu ne par Rīgas Dinamo, ne KHL. Visi, no kuriem ievācu ziņas, izteicās, ka Rīga ir brīnišķīga vieta – interesanta pilsēta un lieliska komanda. Finansiālie jautājumi nebija primārais. Es ar nepacietību gaidu iespēju spēlēt KHL. Jau sen sapņoju par spēlēšanu okeāna otrā pusē, iepazīt eiropiešu hokeju. Man patīk izmēģināt jaunas lietas, ceru, eiropiešu spēles stils man būs atbilstošs. Kā parādījās iespēja spēlēt KHL – vienā no pasaules spēcīgākajām līgām – vienkārši nevarēju pateikt nē," noslēdz kanādietis, kura rēķinā kopš 2006.gada ir teju 500 spēļu Amerikas Hokeja līgā.

Divas reizes (2009, 2010) viņš ieguvis Kaldera kausu, abos gadījumos play-off turnīrā dodot visai lielu ieguldījumu Heršijas Bears komandas panākumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi