Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rīgas Dinamo LDz kausa spēlē kapitulē Lokomotiv, ar ko jātiekas finālā

Latvijas komanda Rīgas Dinamo trešdien Arēnā Rīga, turpinot dalību tradicionālajā pirmssezonas pārbaudes turnīrā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vienībām, Latvijas Dzelzceļa kausa spēlē ar 1:5 (1:2, 0:3, 0:0) zaudēja Jaroslavļas Lokomotiv hokejistiem, ar kuriem ceturtdien tiksies ar turnīra finālā.

Latvijas kluba labā vienīgos vārtus šajā mačā iemeta Māris Bičevskis, kurš jau mača ceturtajā minūtē skaitliskajā vairākumā atklāja rezultātu, rezultatīvas piespēles izdarot Nikolajam Jeļisejevam un Kristapam Zīlem.

Tiesa, pēc tam iniciatīvu pārņēma pretinieki, kuri jau līdz astotajai minūtei pēc Denisa Osipova un Rušana Rafikova precīzajiem metieniem līdz astotajai minūtei spēja izvirzīties vadībā ar 2:1.

Arī otrajā periodā pārsvars bija viesiem, kuru rindās izcēlās Brendons Kozuns, Deniss Aleksejevs un Pāvels Kudrjavcevs. Trešos vārtus Lokomotiv guva spēlējot piecatā pret trim rīdziniekiem.

Jau ziņots, ka rīdzinieki pirmajās divās šī turnīra spēlēs izcīnīja uzvaras, kas jau priekšlaicīgi ļāva kvalificēties ceturtdien gaidāmajam finālmačam par pirmo vietu. Vispirms ar 3:2 svētdien tika uzveikt Minskas Dinamo komanda, bet pēc tam pirmdien ar 3:1 apspēlēta arī Kazaņas Ak Bars, kas ir šo sacensību iepriekšējo trīs gadu uzvarētāja.

Jaunā KHL sezona sāksies 21.augustā, kamēr Rīgas Dinamo pirmo maču aizvadīs 22.augustā viesos pret Omskas Avangard. Savukārt pirmais mačs savā laukumā gaidāms 31.augustā pret Maskavas Spartak.

Nākamajā sezonā katrs klubs KHL čempionātā aizvadīs pa 56 spēlēm, turklāt kalendārā būs pārtraukums saistībā ar 2018.gada Phjončhanas Ziemas olimpiskajām spēlēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi