Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +17 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 25. septembris
Rauls, Rodrigo

Rīgas Dinamo nākamo KHL sezonu uzsāks ar maču pret Minskas Dinamo

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas "Dinamo" 2013./2014.gada sezonu uzsāks 5.septembrī ar cīņu savā laukumā pret Baltkrievijas vienību Minskas "Dinamo".

Jaunā sezona, kā ierasts, sāksies ar maču pret iepriekšējās sezonas finālistēm, kas šoreiz ir Maskavas "Dinamo" un Čeļabinskas "Traktor". Šīs komandas savā starpā tiksies 4.septembrī Maskavā, bet dienu vēlāk turnīrā iesaistīsies vēl sešas vienības, kuru vidū būs arī rīdzinieki.

Rīgas "Dinamo" komanda sacentīsies Bobrova divīzijā, kurā būs arī Minskas "Dinamo", Oskara Bārtuļa pārstāvētā Doņeckas "Donbass" vienība no Ukrainas, Čehijas komanda Prāgas "Lev", jaunā Horvātijas komanda Zagrebas "Medveščak", Krievijas klubs Sanktpēterburgas SKA un Slovākijas vienība Bratislavas "Slovan".

Nākamajā sezonā KHL būs 28 komandas, kas tiks sadalītas četrās divīzijās, pa septiņiem klubiem katrā. Katra komanda KHL regulārajā čempionātā aizvadīs 54 spēles - divas spēles (pa vienai savā laukumā un izbraukumā) ar katru līgas komandu.

Pirmo reizi sešu sezonu laikā Rīgas "Dinamo" visas savas mājas spēles aizvadīs "Arēnā Rīga", vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

No 6. līdz 23.februārim risināsies Soču olimpiskās spēles, kurās piedalīsies arī Latvijas hokeja izlase. Tām veltītais pārtraukums sāksies 29.janvārī, bet sezona atsāksies vien 26.februārī. Regulārais čempionāts noslēgsies 4.martā, bet Gagarina kausa izcīņa sāksies 7.martā.

Gagarina kausa izcīņas septītā finālspēle plānota 30.aprīlī, bet pasaules čempionāts sāksies 9.maijā.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Rīgas "Dinamo" komanda palika Rietumu konferences pēdējā, 14.pozīcijā, pirmoreiz nekvalificējoties Gagarina kausam. Tomēr Latvijas klubs spēlēja jaunizveidotajā Cerību kausā starp KHL vājākajām komandām, kurā spēja triumfēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Futbolistes portrets. Luīze Lorence

Veiksmīgi savienot futbola spēlēšanu hobija līmenī ar divām darba vietām, studijām maģistrantūrā un jaunības izbaudīšanu nemaz nav neiespējami. To lieliski pierāda Luīze Lorence, viena no FK "...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi