Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Rīgas Dinamo paraksta līgumu ar Deividu Sarkani

Vienīgais Latvijas hokeja klubs Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) Rīgas Dinamo parakstījis viena gada līgumu ar uzbrucēju Deividu Sarkani, kurš šajā vienībā spēkus bija izmēģinājis arī iepriekš, vēstīts komandas mājaslapā.

Kā vēstīja klubs Dinamo oficiāli ir pievienojies uzbrucējs Sarkanis, kurš iepriekšējo sezonu noslēdza Optibet hokeja līgas vienībā Mogo, kas vēlāk arī triumfēja valsts čempionātā. Tieši Sarkanis bija viens komandas atslēgas spēlētājiem cīņā par čempiontitulu.

Lai arī līguma nosacījumi netiek atklāti, neoficiālā informācija liecina, ka sadarbība starp abām pusēm panākta uz vienu gadu.

Sarkanis un vēl vairāki spēlētāji šajā vasarā pievienojās Dinamo komandai, kas jūlijā aizvadīja treniņnometni Liepājā, bet vēlāk arī devās uz pārbaudes turnīru Sočos. Spēlētājs pirms došanās uz Sočiem, aizvadīja vienu no divām pārbaudes spēlēm Liepājā, bet Krievijā notikušajā pārbaudes turnīrā viņš laukumā devās trijās spēlēs. Tāpat hokejists piedalījās arī ikgadējā pirmssezonas pārbaudes turnīrā Latvijas Dzelzceļa kauss.

2013.gadā, aizvadot veiksmīgu sezonu Jaunatnes hokeja līgas (MHL) komandā Rīga, Sarkanis tika uzaicināts uz Dinamo, kur trijās spēlēs izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Gadu vēlāk hokejists aizvadīja vēl divas spēles KHL čempionātā, tomēr sastāvā nespēja noturēties.

2015./16.gada sezonā hokejists devās leģionāra gaitās, sezonu nospēlējot Francijas spēcīgākajā čempionātā, kur Šamonī-Morzinas Pionniers, bet nākamo sezonu Sarkanis uzsākas Rīga Prizma rindās, bet neilgi pēc tam devās uz Alpu hokeja līgu, kurā pārstāvēja Kicbīles komandu. Hokejists 35 čempionāta spēlēs izcēlās ar 32 rezultativitātes punktiem (7+25). Šajā pašā sezonā spēlētājs devās uz Anglijas čempionāta komandu Notingemas Panthers.

Pēc 13 spēlēm Panthers rindās, hokejists turpmākās divas sezonas bija Kurbads hokejists. Tomēr pērn sezonas izskaņā viņš pievienojās sīvākajiem konkurentiem Mogo, vēlāk arī izcīnot čempiontitulu.

Sarkanis ne reizi nav pārstāvējis jauniešu vai pieaugušo izlasi pasaules čempionātos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi