Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Rīgas Dinamo pēdējā spēlē pirms novembra pārtraukuma uzņem Minskas Dinamo

Latvijas klubs Rīgas Dinamo Kontinentālās hokeja līgas (KHL) pēdējā regulārā čempionāta spēlē pirms novembra pārtraukuma svētdien uzņem Baltkrievijas komandu Minskas Dinamo.

Mačs Arēnā Rīga sāksies plkst.17. To tiešraidē varēs redzēt kanālā TV6. Šī abām komandām būs otrā tikšanās reize šosezon. Pirmajā savstarpējā mačā 9.oktobrī rīdzinieki savā laukumā uzvarēja pagarinājumā ar rezultātu 2:1.

Savā iepriekšējā mačā Rīgas Dinamo trešdien ar rezultātu 4:3 izbraukumā pieveica spēcīgo Sanktpēterburgas SKA komandu, kurā spēlē arī pazīstamais uzbrucējs Iļja Kovaļčuks. Rīgas Dinamo komanda tika vien pie otrās uzvaras pamatlaikā 12 oktobra cīņās. Tāpat šī bija Dinamo komandas pirmā pamatlaikā izcīnītā uzvara izbraukumā šosezon.
Tikmēr Minskas Dinamo hokejisti pēdējās desmit spēlēs uzvaras un zaudējumus dalījuši uz pusēm, bet tikai divi no panākumiem gūti pamatlaikā.

Pēc novembra starptautisko izlašu spēļu pārtraukuma Rīgas klubs 14. un 16.novembrī savā laukumā uzņems attiecīgi latviešu uzbrucēja Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas Ak Bars komandu un Ņižņekamskas Ņeftehimik vienību, bet pēc tam aizvadīs trīs izbraukuma mačus. Spēlē ar SKA komandu rokas savainojumā iedzīvojās Rīgas Dinamo aizsargs Krišjānis Rēdlihs, kurš nevarēs spēlēt aptuveni mēnesi.

Rietumu konferences kopvērtējumā Rīgas Dinamo ar 23 punktiem 23 spēlēs ieņem priekšpēdējo, 13.vietu. No izslēgšanas spēļu zonas rīdziniekus šķir seši punkti. Tikmēr Minskas Dinamo ar 27 punktiem 23 cīņās ieņem desmito vietu Rietumu konferencē.

Jau vēstīts, ka regulārajā čempionātā katra komanda ar katru tiksies divas reizes, bet ar vienu vienību - četras reizes. Rīgas Dinamo četras reizes sacentīsies ar Minskas Dinamo. Kopumā regulārajā čempionātā katra komanda aizvadīs pa 52 mačiem - pa 26 spēlēm savā laukumā un izbraukumā.

Rīgas Dinamo komandai šosezon izvirzīti visaugstākie mērķi, proti, izcīnīt Gagarina kausu. Savukārt minimālais komandas uzdevums ir iekļūšana izslēgšanas spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi