Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Rīgas Dinamo uz fārmklubu Liepājā nosūta trīs uzbrucējus

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komanda Rīgas Dinamo nosūtījusi uzbrucējus Gunāru Skvorcovu, Nikolaju Jeļisejevu un Oskaru Batņu uz fārmklubu Optibet Hokeja līgā (OHL) Liepāja/Optibet.

Skvorcovs šosezon aizvadītajās 14 KHL spēlēs guvis vienus vārtus un veicis vienu rezultatīvu piespēli, Jeļisejevam 12 mačos viena rezultatīva piespēle, bet Batņa desmit dueļos palicis bez punktiem.

Rīgas Dinamo hokejisti 15 mačos guvuši 21 vārtus, līgas rezultatīvāko komandu sarakstā dalot pēdējo vietu ar Hantimansijskas Jugra. Šajās 15 spēlēs rīdzinieki tikuši pie pieciem punktiem, kas dod pēdējo vietu starp visām 27 KHL komandām.

Dinamo pēdējās 11 spēles nav izjutusi uzvaras garšu, turklāt šajās spēlēs gūti vien 12 vārti. Neveiksmju sērija un mazā rezultativitāte likusi veikt izmaiņas komandas sastāvā - nedēļas sākumā pēc abpusējas vienošanās tika atbrīvots amerikāņu centra uzbrucējs Terijs Galjardi, kā arī panākta vienošanās ar krievu uzbrucēju Nikolaju Žerdevu.

Tāpat, visticamāk, ka komandā vairs nespēlēs kanādiešu uzbrucējs Lukass Lesio.

Tālākā nākotnē viens no variantiem ir arī uzbrucēja Laura Dārziņa uzaicināšana, kurš pēc smagas traumas laukumā varētu atgriezties novembrī vai decembrī.

Tikmēr no Latvijas kluba treneru korpusa iepriekš tika atbrīvoti Rodrigo Laviņš un Aleksandrs Ņiživijs, kamēr par galvenā trenera Sanda Ozoliņa palīgu tagad kļuvis ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns, kurš pirmdien spēlē pret Pekinas Kuņluņ Red Star uz soliņa bija ļoti aktīvs.

Šovakar Dinamo KHL spēlē plkst.19.30 savā laukumā uzņems Latvijas hokejista Oskara Bārtuļa pārstāvēto Vladivostokas Admiral komandu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Bertāns: Vēlos spēlēt, un Dubaijā to varēs darīt

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns, kurš pagājušajā nedēļā pievienojās Adrijas līgas jaunpienācējai Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) klubam "Dubai", komandu papildinājis, lai atkal varētu izb...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi