Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Rīgas Dinamo uz pārbaudes laiku pievienojas Slovākijas izlases aizsargs Jurčina

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas Dinamo, turpinot aizsarga meklējumus, uz pārbaudes laiku piesaistījusi slovāku aizsargu Milanu Jurčinu.

31 gadu vecais un 1,93 metrus garais hokejists 451 spēli aizvadījis Nacionālajā hokeja līgā (NHL), kur guvis 24 vārtus un izpildījis 59 rezultatīvas piespēles. Eiropā viņš atgriezās 2012.gada vasarā, un šajā laikā Jurčina jau pārstāvējis četras komandas. Iepriekšējo sezonu slovāks iesāka Somijas vienībā Turku TPS, bet vēlāk pārgāja uz Šveices augstākās līgas vienību Fribourg-Gotteron.

Jurčina karjeras laikā piedalījies trijās olimpiskajās spēlēs, šogad Sočos četros mačos tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -4, bet četrus gadus iepriekš Vankūverā izcīnot ceturto vietu. Tāpat viņš četras reizes spēlējis arī pasaules čempionātos.

Jau otrdien Rīgas Dinamo komanda uzsāks dalību tradicionālajā Latvijas Dzelzceļa kausā, kas būs pēdējā pārbaude pirms jaunās sezonas.

Kā zināms, iepriekš šonedēļ Rīgas Dinamo pārtrauca pārbaudes laika līgumu ar čehu aizsargu Josefu Hrabalu.

Pašlaik joprojām Rīgas Dinamo ir spēkā esoši līgumi vien ar 14 spēlētājiem, kuru vidū ir arī dopinga lietošanā diskvalificētais Vitālijs Pavlovs. Paredzams, ka pārējie līgumi ar spēlētājiem oficiāli tiks noslēgti pēc tam, kad Dinamo atrisinās problēmas ar jaunu sponsorēšanas līgumu nodrošināšanu, kas joprojām nav paveikts.

Kā zināms, gaidāmajā regulārajā sezonā katra no komandām aizvadīs pa 60 spēlēm, kas būs lielākais cīņu skaits KHL vēsturē. Jauno sezonu Rīgas Dinamo uzsāks 6.septembrī, savā laukumā uzņemot Minskas Dinamo vienību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi