Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Rīgas Dinamo viesos mazrezultatīvā mačā piekāpjas Traktor vienībai

Latvijas komanda Rīgas Dinamo sestdien Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā viesos ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:1) piekāpās Čeļabinskas Traktor. Vienīgos vārtus šajā mačā guva Aleksandrs Šarovs. Rīgas Dinamo pret Traktor komandu piedzīvojusi jau deviņus zaudējumus pēc kārtas.

Abas komandas sākumā demonstrēja aktīvu hokeju, turklāt jau pirmajās minūtēs spēlē vairākkārt bija jāiesaistās Traktor vārtsargam Vasīlijam Demčenko. Jau ceturtajā minūtē mājinieki par skaitliskā sastāva pārkāpumu saņēma divu minūšu sodu, un Rīgas Dinamo spēlēja atzīstami, gandrīz gūstot vārtus, tomēr Čeļabinskas komandu glāba Demčenko. Viena hokejista pārsvars Latvijas komandai gan nebija uz ilgu laiku, jo noraidījumu saņēma Kevins Klārks.

Pirmajā trešdaļā neliels pārsvars piederēja Rīgas Dinamo hokejistiem, tomēr vārtus tā arī neizdevās gūt.

Arī otrajā periodā starp laukumā bija vērojama aktīva spēle, taču atkal bez gūtiem vārtiem. Vēl pašā otrās trešdaļas sākumā rīdzinieku leģionārs Kevins Klārks veica bīstamu metienu, bet Demčenko glāba Traktor no vārtu zaudējuma. Neilgu brīdi pēc tam izcili nospēlēja arī Rīgas Dinamo vārtsargs Timurs Biļalovs, neļaujot ar vārtu guvumu izcelties Aleksandram Ribakovam.

Otrās trešdaļas ievadā noraidījumu saņēma bijušais Rīgas Dinamo leģionārs Pols Šekura, turklāt vairākuma laikā rīdzinieki vairākkārt nesekmīgi apdraudēja Demčenko vārtus. Lai arī arī otrajā periodā Latvijas komandai piederēja neliela iniciatīva, arī Traktor spēja izveidot labus uzbrukumus, tomēr ikreiz pārliecinoši vārtos darbojās Biļalovs.

Mača 37. minūtē noraidījumu par pretinieka klupināšanu saņēma Rihards Marenis, bet neko pārāk bīstamu Traktor hokejisti vairākumā neizveidoja. Līdz ar to arī otrā trešdaļa beidzās bez gūtiem vārtiem.

Noslēdzošajā trešdaļā spēles gaita nedaudz mainījās, jo iniciatīvu bija pārņēmuši Traktor hokejisti. Tiesa, pirmie vārtus atslēdza Rīgas Dinamo - pēc cīņas vārtu priekšā izcēlās Miķelis Rēdlihs, tomēr viņa vārtu guvums netika ieskaitīts, jo pēc video atkārtojuma noskatīšanās tiesneši fiksēja aizmuguri. Pēc šāda pavērsiena viens no rīdzinieku līderiem Metjū Majone 45. minūtē saņēma divu minūšu noraidījumu.

Tomēr vairākuma laikā Traktor bīstamus uzbrukumus tā arī neizveidoja, jo mājiniekiem pat bija problēmas ar nostāšanos pretinieku zonā. Dažas minūtes vēlāk Čeļabinskas komandas hokejistiem izdevās gūt vārtus - pēc partnera metiena ripas lidojuma virzienu pielaboja Širovs. Tiesneši atkal ilgi pētīja video atkārtojumu, cenšoties saprast, vai pāris epizodes pirms vārtu guvuma bijis noteikumu pārkāpums, bet galu galā vārtu guvums ieskaitīts.

Pēc vārtu guvuma Traktor sāka spēlēt apdomīgāk un to darīja vairāk no aizsardzības. Rīgas Dinamo komandai bija ļoti lielas problēmas ar ieiešanu pretinieku zonā, bet aptuveni trīs minūtes līdz pamatlaika beigām vienības tika pie abpusēja noraidījuma. Tā vidū RĪgas klubs nomainīja Biļalovu pret piekto laukuma spēlētāju.

Pēdējās pāris minūtes Rīgas Dinamo radīja lielu spiedienu uz Traktor vārtiem, bet bez panākumiem, tāpēc nācās samierināties ar "sauso" zaudējumu.

Rīgas Dinamo ar 30 punktiem 32 spēlēs ieņem astoto vietu Rietumu konferencē, bet Traktor ar 31 punktu 33 mačos ir devītā Austrumos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi