Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgas Dinamo ceturtdaļfināla pirmo mājas spēli, visticamāk, aizvadīs Piņķos

Rīgas ''Dinamo'' Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Gagarina kausa ceturtdaļfināla pirmo mājas spēli, visticamāk, aizvadīs ''Inbox.lv'' ledus hallē Piņķos, aģentūrai BNS piektdien pastāstīja kluba ģenerāldirektors Zigmārs Priede.

''Arēnā Rīga'' 12.martā, kad paredzēta ceturtdaļfināla sērijas trešā spēle, notiks krievu dziedātāja Valērija Meladzes koncerts.

''Spēlēsim Latvijā, jo šodien [piektdien] turpināsim sarunas par norises vietu, taču reālākais variants varētu būt ''Inbox.lv'' halle. Diemžēl apstākļi ir tādi, ka ''Arēnā Rīga'' 12.martā ir cits pasākums, par ko jau bija noslēgts līgums, pirms mēs saņēmām spēļu kalendāru,'' sacīja Priede un uzsvēra, ka līdzjutēju atbalsts ''Arēnā Rīga'', protams, būtu daudz iespaidīgāks.

Priede arī vēl nevarēja pateikt, kad sāksies biļešu pārdošana uz ceturtdaļfināla spēlēm, jo vēl nav panākta galīgā vienošanos par mājas spēļu arēnu. Arī 18.martā, kad plānota sērijas sestā spēle, ja tāda būs nepieciešama, ''Arēna Rīga'' ir aizņemta, jo tajā koncertēs vācu grupa ''Gregorian''.

Rīgas ''Dinamo'' ceturtdien ar 2:1 pagarinājumā uzvarēja Maskavas ''Dinamo'' un svinēja uzvaru astotdaļfināla sērijā ar 4:2. Nākamie pretinieki rīdziniekiem kļūs zināmi sestdien, kad izšķirošo spēli aizvadīs Jaroslavļas "Lokomotiv" un Minskas "Dinamo". Ja uzvarēs ''Lokomotiv'', tie būs rīdzinieku pretinieki. Ja uzvarēs minskieši, rīdzinieki spēlēs ar Maskavas apgabala ''Atlant''.

Neatkarīgi no pretinieka divas pirmās spēles sērijā līdz četrām uzvarām 8. un 10.martā rīdzinieki aizvadīs viesos. Mājās paredzētas spēles 12. un 14.martā, bet, ja būs nepieciešams, tad arī 16. un 20.martā viesos un 18.martā mājās.

Priede izslēdza, ka varētu mainīt spēļu datumus, lai ''Dinamo'' varētu spēlēt un arī koncerti notikt ''Arēnā Rīga''. ''Pretinieku komandas arī rēķinās ar noteiktajiem datumiem,'' viņš teica.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi