Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +14 °C
Viegls lietus
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rīgas Dinamo fanu prognožu spēle noslēgusies

Ar laikraksta „Diena” ārzemju ziņu nodaļas vadītāja Jura Tihonova uzvaru noslēgusies Dienas organizētā Dinamo prognožu spēle. Saspringtā finiša spurtā uzreiz aiz Jura, kurš sakrāja 45 punktus, palika „Mārtiņa beķerejas” direktors Mārtiņš Kalniņš (44p), Normunds Jakušonoks (43p), Martini’s bāra šefpavārs Inards Straume (42p), bet olimpisko sešinieku noslēdza abas dāmas – LTV žurnāliste Karīna Rubene (39p) un Linda Mūrniece (35p).

Par pilnīgi precīzu rezultātu varēja iegūt 3 punktus. Visvairāk (3 reizes) precīzu rezultātu uzminēja Mārtiņš Kalniņš, tomēr ar to bija nedaudz par maz, lai izcīnītu pirmo vietu kopvērtējumā. Vienīgais, kuram ne reizi precīzajā rezultātā neizdevās trāpīt bija Normunds Jakušonoks, tomēr viņam bija visvairāk precīzi noteikto uzvarētāju, kas ilgu laiku ļāva atrasties kopvērtējuma vadībā.

Sarunā ar „Dienu”, prognožu spēles dalībnieki visi kā viens atzīst, ka kopumā sezona komandai ir izdevusies, tāpat visi atzīmē vājo leģionāru sniegumu šajā sezonā un priecājas par vietējo spēlētāju sniegumu. Tomēr, kas attiecas par gaidāmo play off turnīru, dalībnieku domas dalās – piemēram, Linda Mūrniece neredz pamatu optimismam retoriski jautājot – kur kopvērtējuma tabulā atrastos mūsējie, ja tik spožu sezonu nebūtu aizvadījusi pirmā maiņa? Visoptimiskākais ir I.Straume, sakot, ka rīdziniekiem esot pa spēkam spēlēt Rietumu konferences finālā. Pārējie dalībnieki tic, ka vismaz pirmā kārta mums ir „pa zobam”. Turēsim īkšķus par Rīgas Dinamo gaidāmajā izslēgšanas spēļu turnīrā, vienlaikus novēlot kaut pa pussolīti uzlabot sasniegtos rezultātus iepriekšējās sezonās!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi