Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgas Dinamo galvenā trenera amatam patlaban esot seši kandidāti

Rīgas ''Dinamo'' galvenā trenera amatam patlaban esot seši kandidāti, LTV7 raidījumā ''Sporta studija 19:30'' otrdien atklāja kluba ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs.

Pēc tam, kad par komandas atstāšanu otrdien priekšpusdienā paziņoja Jūliuss Šuplers, kas komandu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) vadīja visus trīs gadus, šis amats ir kļuvis vakants.

Sējējs nenosauca neviena kandidāta vārdu, taču sacīja, ka vēlētos tādu treneri, kas strādājis Eiropā. Piemēram tas varētu būt arī kāds skandināvu treneris. ''Somija vai Zviedrija ir tuvu Latvijai, nebūtu lielas braukāšanas,'' sacīja Sējējs. ''Latvijā gan nav neviena trenera, kas varētu vadīt KHL komandu.''

Līdzšinējam Šuplera asistentam Artim Ābolam vēl dažus gadus vajadzētu uzkrāt pieredzi, lai varētu pildīt šādu amatu. Savukārt no Ziemeļamerikas treneriem tikai Deivs Kings ir guvis panākumus strādājot Krievijā. Sējējs domā, ka jaunajam trenerim darbs ''Dinamo'' varētu kļūt par labu atspērienu karjeras turpināšanai nākotnē kādā maksāt spējīgākā KHL komandā.

''Ir 15 spēlētāji, kam beidzas līgums,'' Sējējs runāja arī par hokejistiem. ''Tas gan skaitot kopā gan KHL, gan MHL [HK ''Rīga'' - Krievijas jaunatnes hokeja līgas] komandas. Skaidrs, ka ar kādiem 4-5 līgumus nepagarināsim, taču ar pārējiem desmit centīsimies.''

Sējējs arī sacīja, ka no šīs sezonas viesspēlētājiem viņš labprāt gribētu pagarināt līgumu ar slovāku Tomāšu Suroviju. Pilnīgi iespējams, ka jaunais galvenais treneris varētu pievienoties komandai jau tad, kad tās sastāvs pamatā varētu būt jau nokomplektēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi