Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas Dinamo hokejisti pārtrauc astoņu zaudējumu sēriju

Kontinentālās hokeja līgas spēlē Rīgas Dinamo hokejisti ar 5:0 uzvar Čeļabinskas Traktor komandu un pārtrauca astoņu zaudējumu sēriju šajā turnīrā. Vārtus guva Marks Hartigans, Kristaps Sotnieks, Lauris Dārziņš, Marsels Hosa un Mārtiņš Cipulis. Turnīra tabulā rīdzinieki ieņem 17.vietu 24 klubu konkurencē.

Cīņu krietni aktīvāk sāka mājinieki, un jau ceturtās minūtes beigās Ņiživija un Hartigana saspēles ļāva pārtraukt ieilgušo “sausuma” periodu dinamiešiem. Pirmais raidīja ripu uz vārtu pusi, otrais pielika nūju un pāradresēja ripu vārtu tīklā – 1:0.Pirmo Dinamo ofensīvu gan apdzēsa Cipuļa 2+2 noraidījums, un spēle gan izlīdzinājās, gan arī kļuva daudz nervozāka, ko veicināja daudzie viesu noteikumu pārkāpumi (vairākus no tiem tiesnesis gan neizskaidrojamā kārtā ignorēja).Spēlējot piecatā pret trijiem, Traktoru par rupjību ar ļoti spēcīgu tālšāvienu vārtu augšējā stūrī sodīja Sotnieks, panākot divu vārtu pārsvaru. Viņam šī bija pirmā ripa čempionātā.Trešdaļas izskaņā iespēja laba iespēju nopelnīt trešo rezultativitātes punktu bija Hartiganam. Diemžēl partneris pēc viņa lieliskas piespēles nespēja trāpīt gandrīz tukšos vārtos.Jau otrā perioda otrajā minūtē trešos vārtus mājinieku labā guva Dārziņš. Izslidojis no laukuma stūra pretī vārtiem, viņš kritienā pamanījās raidīt ripu Traktor vārtos. Trešdaļas turpinājumā uz ledus ritēja azartiska un brīžam pārāk emocionāla cīņā, kurā iespējas mainīt rezultātu bija abām komandām. Uzbrukumā rīdzinieki tomēr darbojās bīstamāk, bet Dinamo vārtos Pruseks kļūdas nepieļāva.Perioda beigās dinamieši guva arī ceturtos vārtus. Pēc Ankipāna un Laviņa saspēles pie ripas tukšo vārtu priekšā tika Hosa, un Dinamo labākais snaiperis guva savus droši vien visvieglākos vārtus sezonā.Trešā trešdaļa sākās ar vārtsarga maiņu Čeļabinskas komandas vārtos un nedaudz mierīgāku tempu. Rīdzinieki vairāk uzmanības šķietami pievērsa savu vārtu drošībai, bet vienā no pretuzbrukumiem lielisku sadarbību nodemonstrēja Galviņš un Cipulis – 5:0.Bīstamākā situācija pie Pruseka vārtiem radās tikai pamatlaika priekšpēdējā minūtē, kad ripa trāpīja pa Dinamo vārt pārliktni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

zxcvzxc

Šuplers: Komanda šodien parādīja savu raksturu

Rīgas Dinamo – Traktor 5:0 (2:0, 2:0, 1:0)

Vārti: 4:00 Hartigans (Ņiživijs) – 1:0, 15:09 Sotnieks (Tribuncovs, Hartigans, vair.) – 2:0, 21:57 Dārziņš – 3:0, 38:25 Hosa (Ankipāns, Laviņš) – 4:0, 46:28 Cipulis (Galviņš) – 5:0.

KHL turnīra tabula

1.Atlant 28   66
2.Salavat Julajev 27   62
3.Lokomotiv 29   60
4.Ak Bars 28   57
5.CSKA 28   55
6.Metallurg M 28   54
7.SKA 28   52
8.Traktor 28   51

17.Dinamo R 28   35

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi