Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Rīgas Dinamo hokejistiem Maskavā neizdodas pārtraukt neveiksmju sēriju

Rīgas Dinamo hokeja kluba zaudējumu sērija sasniegusi jau piecas spēles. Trešdien KHL čempionāta kārtējā spēlē izbraukumā rīdzinieki ar 0:3 piekāpās Maskavas Spartak komandai un saglabā pēdējo vietu KHL Rietumu zonas turnīra tabulā. Nākamo spēli dinamieši aizvadīs piektdien Čerepovecā pret Severstaļ, bet četru maču izbraukuma tūri pabeigs svētdien Čehovā pret Vitjaz.

Salīdzinājumā ar iepriekšējo spēli (1:2 pret Sanktpēterburgas SKA) Dinamo sastāvā notikušas būtiskas izmaiņas uzbrukumā. Kopā ar Varju un M.Rēdlihu atkal spēlēja Ņiživijs, viņa vietu ieņēma Bukarts, Lundmaks pārcelts uz ceturto trijnieku pie Štāla un Melina, bet ar Karsumu un Spruktu spēlēja KHL debitants Indrašis. Aizsargu pāri bija palikuši nemainīgi.

Jau pirmajā pusminūtē nopelnītais noraidījums (M.Rēdlihs) iniciatīvu mača sākumā ļāva uzņemties spartakiešiem. Taču ne uz ilgu laiku - Sprukta maiņas aktivitātes uzbrukumā vainagojās ar skaitlisko vairākumu, kura laikā rīdzinieki vairākas reizes bīstami apdraudēja Kasutina sargātos vārtus. Pirmās trešdaļas vidū izgājiens viens pret vienu izdevās Karsumam, taču arī šajā duelī uzvarēja Spartak vārtsargs. 

Pirmā perioda otrajā pusē maskavieši aktivizējās un pirmie izvirzījās vadībā. Holts netika galā ar patālu Štefana Rūžičkas metienus. Arī otrā trešdaļa sākās ar noraidījumu Rīgas Dinamo sastāvā, un šoreiz mājinieki vairākumu realizēja. Pēc acīgas Žukova piespēles ripu tukšajā vārtu stūrī raidīja Ivans Baranka - jau 0:2.

Atguvušies no šāda notikumu pavērsiena, rīdzinieki pamazām atguva iniciatīvu, vēl līdz perioda vidum izveidoja vairākus bīstamus uzbrukumus, taču pārspēt Kasutinu viņiem nekādi neizdevās. Vēl vairāk - vienā no pretuzbrukumiem ar spēcīgu plaukstas metienu ripu Dinamo vārtos ieraidīja Jozefs Štumpels. Pēc šīs epizodes Holtu vārtos nomainīja Māris Jučers, debitējot KHL čempionātos.

Kaut arī perioda izskaņa pagāja ar nelielu Dinamo teritoriālu pārsvaru, kas gan neizpaudās metienu skaita ziņā, un vairākas reizes viesu komandu glāba Jučers. 

Kā jau bija gaidāms, spēles pēdējā posmā laukuma saimnieki ar uzbrukumiem pārāk neaizrāvās, lielāko uzmanību pievērsa savu vārtu drošībai un darīja to ļoti pārliecinoši. Reālu iespēju gūt kaut goda vārtus rīdziniekiem bija ļoti maz, reizēm arī veiksmes pietrūka, un debitanta Jučera pārliecinošais sniegums Dinamo vārtos, nosargājot tos "sausus", palika teju vai vienīgais pozitīvais rādītājs spēlē.

Pēdējās četrās spēlēs Rīgas Dinamo hokejisti guvuši tikai divus vārtus un no pēdējām astoņām spēlēm uzvarējuši tikai vienā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KHL čempionāts

Maskavas Spartak - Rīgas Dinamo 3:0 (1:0, 2:0, 0:0)
Vārti: 12:11 Rūžička (Žukovs) - 1:0, 21:37 Baranka (Juņkovs, Žukovs, vair.) - 2:0, 29:40 Štumpels (Baranka) - 3:0
Metieni: 29 - 38
Soda min.: 12 - 10 (Lundmarks 4, M.Rēdlihs, Cibuļskis, Ozoliņš pa 2)
Iemetieni: 20 - 32
Dinamo: Holts, Ozoliņš - Cibuļskis, Ņiživijs – Varjs – M.Rēdlihs, J.Rēdlihs – Galviņš, Karsums – Sprukts – Indrašis, Sotnieks – Laviņš, Bukarts - Luseniuss - Cipulis, Štāls - Lundmarks - Melins, Podziņš.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi