Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Rīgas Dinamo izcīna divus punktus Jaroslavļā

Rīgas Dinamo hokejisti sestdien izcīnīja divus punktus Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē Jaroslavļā, kurā pēcspēles metienu sērijā ar 3:2 pārspēja vietējo Lokomotiv vienību. Uzvaras vārtus guva Aleksandrs Ņiživijs.Rīdzinieku vienības vārtus šajā spēlē sargā Martins Pruseks. Malā palikuši Andris Džeriņš, Gints Meija un Oskars Cibuļskis. Galvenais treneris Juliuss Šuplers ir pamainījis trešo un ceturto uzbrucēju virknējumus. Trešajā maiņā pie Dārziņa un Rēdliha centrā spēlē Bērziņš, bet ceturtajā virknējumā kopā ar Bukartu spēlēs Karija un Arnasons.

Spēli aktīvi iesāka mājinieki, taču arī rīdzinieki nepalika atbildi parādā. Turklāt desmitajā minūtē mājinieku vārtsargs bija spiests kapitulēt Marsela Hosas priekšā, kurš veikli izslidoja vārtu priekšā, saņēma ripu un ieraidīja to vārtos.

Otrā perioda sākumā mājinieki panāca izlīdzinājumu (Igors Koroļovs), taču jau pēc nepilnām trim minūtēm ar skaistiem vārtiem lieliskā izrāvienā  vadību rīdzinieku labā atguva Miķelis Rēdlihs. Mājinieki centās panākt lūzumu, taču daļēji tas izdevās tikai pamatlaika izskaņā. Sešas ar pusi minūtes pirms pamatlaika beigām viesi zaudēja vārtus muļķīgā situācijā. Pēc spēcīga tālmetiena Pruseks ripu atvairīja, pie tās pirmais bija Aleksandrs Gaļimovs, kurš no asa leņķa to raidīja vārtos.

Papildlaikā noskaidrot uzvarētāju neizdevās. Pēcspēles metienu sēriju ar skaistu apspēli iesāka Aleksandrs Ņiživijs. Irgls atbildēja tik pat skaisti. Sekoja skaists Hosas metiens, bet pēc tam Sprukts savu iespēju palaida garām. Sērijas izšķirošajā fāzē pirmais metienu izpildīja Irgls, taču šoreiz Pruseks bija nesatricināms un pretinieks aizmeta ripu garām vārtiem. Ņiživijs vēlreiz izpildīja metienu un atkal apkaunoja Gelašvilli. Šoreiz Ņiživijs noguldīja vārtsargu ar ilgu pauzi un no ļoti šaura leņķa pārmeta ripu pāri vārtsargam vārtos.

x x x

KHL spēle

Lokomotiv 2:3 Rīgas Dinamo

Vārtu guvēji: Hosa (Ankipāns) - 0:1 (10:20), Koroļovs (Afanasenkovs, Vasiļjevs) - 1:1 (35:41, vair.), M.Rēdlihs (Bērziņš, Ankipāns) - 1:2 (38:29), Gaļimovs (Čurilovs, Vasiļjevs) - 2:2 (53:28), Ņižijs - uzvaras vārti pēcspēles metienu sērijā.

Vārtsargi: Georgijs Gelašvili - Martins Pruseks

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi