Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas Dinamo izskata variantus jaunas arēnas būvniecībai

Akciju sabiedrības ''Dinamo Rīga'' piektdien notikušajā padomes sēdē izskatīts priekšlikums ''Dinamo'' hokeja komandas mājas spēļu aizvadīšanai un treniņiem būvēt jaunu ledus arēnu.

Aģentūrai BNS to apstiprināja a/s ''Dinamo Rīga'' padomes priekšsēdētāja vietnieks Juris Savickis. ''Tas, kur varētu atrasties jaunā halle, pagaidām ir noslēpums. Izskatījām visus piedāvājumus, tāmes, visu globāli analizējām. Novērtējām arī nelielus metus, lai redzētu, kā halle varētu izskatīties. Arēna ir plānota ar vietām 12-14 tūkstošiem skatītāju.''

Lūdzot konkretizēt, kur konkrētāk varētu atrasties jaunā ledus arēna, Rīgā vai pie Rīgas, Savickis sacīja, ka ''viens variants ir pie Rīgas'', taču nevēlējās kaut aptuveni nosaukt attālumu no galvaspilsētas centra, jo ''tad jau uzreiz būs skaidrs''.

Hokeja kluba Rīgas "Dinamo'' halles būvei ir piedāvātas trīs vietas Rīgā, decembrī intervijā aģentūras BNS biznesa informācijas portālam "Baltic Business Service" pastāstīja Savickis, prognozējot, ka halles kompleksa būve izmaksās aptuveni 30 miljonus eiro (21 miljonu latu).

Vēl padomes sēdē ''Dinamo'' ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs iepazīstināja padomes locekļus ar komandas nākamās sezonas aprisēm un potenciālajiem spēlētājiem 2009/2010.gada sezonā. Atklāts paliek jautājums par iespējamiem leģionāriem.

''Pagaidām es neko neatklāšu, tā ir [mūsu] iekšēja lieta,'' aģentūrai BNS pauda Sējējs.

Arī ''Dinamo'' galvenais treneris Jūliuss Šuplers sniedza plašu pārskatu padomes locekļiem par aizvadīto sezonu Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), kurā komanda regulārajā čempionātā ierindojās augstajā 10.vietā, bet sezonas kopvērtējuma tabulā ieņems 11.vietu. Jāsaka, tik labus rezultātus neviens no komandas, kura pirmo sezonu startē tik augsta līmeņa čempionātā, negaidīja, un šos panākumus ļoti atzinīgi novērtēja arī AS ''Dinamo Rīga'' padome, teikts kluba preses dienesta izplatītajā paziņojumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi