Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Rīgas Dinamo neapstiprina, ka varētu lauzt līgumu ar Masaļski

Hokeja klubam Rīgas Dinamo savā izmeklēšanā nav izdevies gūt pilnīgu informāciju par naktī uz otrdienu Vecrīgā notikušo incidentu, kurā traumu guva vārtsargs Edgars Masaļskis, tādēļ klubs pagaidām nevēlas izteikties par kautiņa apstākļiem.

Tāpat Rīgas Dinamo ne apstiprina, ne noliedz, vai tas varētu lauzt līgumu ar hokejistu, ja viņš pats izrādītos vainīgs, kā arī to, vai viņam pienāksies sportista apdrošināšana. "Tālākie lēmumi tiks pieņemti un lemti, kad būs zināmi cēloņi. Daudz kas būs atkarīgs no policijas slēdziena," norāda kluba preses sekretārs Kaspars Lācis.

Aptaujājot hokejistus, kas tonakt kopā ar vārtsargu atpūtās un iepazīstoties ar mediju ziņoto, "joprojām ir pretrunīga un nepilnīga informācija," saka kluba pārstāvis, norādot, ka policijai izteikts lūgums iepazīstināt ar izmeklēšanas rezultātiem.

Iekšlietu ministrs Mareks Segliņš gan ceturtdien LNT raidījumam 900 sekundes sacīja, ka policija noskaidrojusi incidenta apstākļus, kādos potīti lauzis hokejists un visa informācija nodota komandas vadībai.  Pēc ministra teiktā, jau šobrīd esot skaidrs, ka kluba paziņojumi par uzbrukumu vārtsargam bijuši "pārāk skaļi". Savukārt K.Lācis norāda, ka policijas sniegtā informācija ir tikai daļēja un klubam nepieciešami vēl papildus fakti.

Kamēr notiek izmeklēšana, arī E. Masaļskis nevēlas sīkāk komentēt notikušo incidentu, viņš klāstīja Latvijas Televīzijas raidījumam Panorāma."Es nekādu konfliktu personīgi pats neesmu uzsācis un pēc kopīgas ballītes mēs vienkārši centāmies visi nokļūt mājās," stāsta E. Masaļskis. Viņš izteicās, ka tas nav bijis uzbrukums personīgi tieši pret viņu, sakot, ka viņa vietā tur varēja būt jebkurš cits cilvēks.

Rīgas galvenās policijas pārvaldes priekšniece Sigita Pildava ceturtdien jaunu apstākļus nevarēja atklāt, norādot, ka izmeklēšana joprojām notiek. Policija noskaidrojusi visus konfliktā iesaistītos cilvēkus, taču neatklāj to skaitu un rīcību. Šobrīd zināms, ka uzbrukums nav bijis vērsts pret E.Masaļski kā hokejistu. "Tās bija savstarpējas nesaskaņas, īss un kodolīgs konflikts", Dienai apliecināja policijas pārstāvis Edgars Dudko. Savukārt Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas priekšnieks Ints Ķuzis Latvijas televīzijas Panorāmai otrdien teica, ka "konflikts ir bijis noteikti abpusējs, nevar uzskatīt, ka kāds apzināti uzbrucis personai, tādas informācijas policijai nav." Šis apgalvojums ir pretējs kluba skaidrojumiem, kuros minēts, ka hokejistam uzbrukuši pieci seši cilvēki.

Sakarā ar to, ka E.Masaļskis nevarēs spēlēt vairākus mēnešus, komandas ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs uzsācis sarunas ar hokejistu aģentiem, lai atrastu viņam aizvietotāju, vēsta Rīgas Dinamo mājaslapā izvietotā  informācija. Pašlaik redzeslokā ir apmēram 4 vārtsargi no Eiropas. Jau pirmdien komandai ir izbraukuma spēle Maskavā pret vietējo CSKA. Turnejā Dinamo sastāvā dosies vārtsargi Sergejs Naumovs un Ervīns Muštukovs.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi