Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Rīgas Dinamo otrā pārbaude pirms sezonas

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas klubs Rīgas Dinamo otrajā pārbaudes spēlē pirms jaunās sezonas trešdien Piņķos tiekas ar Krievijas Augstākās hokeja līgas (VHL) komandu Aļmetjevskas Ņeftjaņik. Mačs Inbox.lv ledus hallē sāksies plkst.17.

23.jūnijā Rīgas Dinamo komanda Valmierā sāka savu pirmo treniņnometni, kuras noslēgumā komandu pameta Kristers Gudļevskis, Edgars Dīķis, Artūrs Salija un Ainārs Podziņš, lai kopā ar kluba jauniešu komandu Rīga dotos uz pārbaudes turnīru Krievijas pilsētā Čerepovecā.

Savukārt treniņnometnes noslēgumā Latvijas klubs 3.augustā Daugavpilī aizvadīja pirmo pārbaudes cīņu, tiekoties ar Baltkrievijas komandu Minskas Dinamo un piedzīvojot zaudējumu ar 1:2.

Kā ziņots, ar pārbaudes laika līgumiem treniņnometni Valmierā aizvadīja trīs uzbrucēji - Vitālijs Pavlovs, Gunārs Skvorcovs un Edijs Leitāns-Rinke. Treneri pēc šo hokejistu parādītā sniegumu treniņos un pārbaudes spēlēs izlems, vai ar kādu no viņiem tiks slēgts pilnvērtīgs līgums.

Ar līgumiem Dinamo sistēmas komandās trenējas divi vārtsargi - Mīkaels Telkvists un Māris Jučers, desmit aizsargi - Rodrigo Laviņš, Arvīds Reķis, Krišjānis Rēdlihs, Kristaps Sotnieks, Guntis Galviņš, Jēkabs Rēdlihs, Oskars Cibuļskis, Matjē Karls, Mārtiņš Jakovļevs un Mārtiņš Porejs, kā arī 15 uzbrucēji - Džeimijs Džonsons, Aleksandrs Žirū, Mārtiņš Karsums, Aleksandrs Ņiživijs, Andris Džeriņš, Robs Šremps, Miks Lipsbergs, Raitis Ivanāns, Miks Indrašis, Roberts Bukarts, Niklass Luseniuss, Ģirts Ankipāns, Gints Meija, Juris Upītis un Elvijs Biezais.

Tikmēr uzbrucējs Māris Bičevskis iepriekš veselības problēmu dēļ veica medicīniskās izmeklēšanas Rīgā.

Kopumā pirms jaunās sezonas Rīgas Dinamo paredzētas desmit pārbaudes spēles.

Turpinājumā Rīgas Dinamo no 14. līdz 18.augustam aizvadīs pārbaudes turnīru Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā - piedalīsies Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kausa izcīņā -, kurā bez Rīgas Dinamo un vietējās Torpedo komandas piedalīsies arī Latvijas speciālistu Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā KHL čempionvienība Maskavas Dinamo un vēl viens Maskavas klubs Spartak. Komandas izspēlēs viena riņķa turnīru, bet pēc tam vēl aizvadīs spēles par vietām.

Savukārt no 25. līdz 29.augustam Arēnā Rīga norisināsies tradicionālais turnīrs Latvijas Dzelzceļa kauss, kurā šogad piedalīsies četras komandas - Rīgas Dinamo, Jaroslavļas Lokomotiv, kurā spēlēs arī bijušais Latvijas kluba uzbrukuma līderis Miķelis Rēdlihs, Mitišču Atlant un Espo Blues no Somijas.

Arī šajā turnīrā komandas pirmajā kārtā izspēlēs viena riņķa turnīru, bet pēc tam aizvadīs savstarpējās spēles par vietām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi