Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Rīgas Dinamo otrreiz sezonā zaudē Sanktpēterburgas SKA

Rīgas Dinamo hokejisti Kontinentālās hokeja līgas četru izbraukuma spēļu sēriju piektdien pabeiguši ar zaudējumu 3:5 cīņā pret Sanktpēterburgas SKA komandu. Nākamā spēle rīdziniekiem paredzēta pirmdien Arēnā Rīga pret Maskavas Dinamo.Salīdzinājumā ar trešdienas spēli pret Čerepovecas Severstaļ (2:4) rīdzinieku sastāvā bija notikušas vairākas izmaiņas.

Nelielu muguras savainojumu guvušā Krisa Holta vietā Dinamo vārtos atkal stājās Mihaels Telkvists, kopā ar Sotnieku aizsardzībā atkal spēlēja Arvīds Reķis, bet Laviņš tika pārcelts uz trešo pāri pie J.Rēdliha (malā palicis Galviņš). Uzbrucēju trio palika nemainīgi.

Līdz ar spēles sākumu laukuma saimnieki metās uzbrukumā un ceturtajā minūtē izvirzījās vadībā. Telkvists pēc Alekseja Jašina metiena nespēja nofiksēt ripu ķērājcimdā – 0:1.

Drīz pēc tam Dinamo ieguva skaitlisko vairākumu, pēc lieliska sologājiena iespēja atspēlēties bija Dārziņam, taču SKA vārtus glāba Nabokovs. Toties brīdi vēlāk Roberta Bukarta mestā ripa trāpīja zem SKA vārtu pārliktņa – 1:1.

Perioda vidū viesi uz gandrīz divām minūtēm palika trijatā pret pieciem pretiniekiem un gandrīz izturēja, diemžēl pašās beigās ripa no apmales neveiksmīgi atlēca vārtu priekšā, kur to vārtos iebakstīja Maksims Sušinskis. Taču pagāja tikai 29 sekundes, un mājinieku zonā agresīvi nospēlēja Miķelis Rēdlihs, raidot ripu starp Nabokova kājsargiem – 2:2.

Līdz pirmās trešdaļas beigām diezgan ievērojams pārsvars bija SKA hokejistiem, tomēr ar Telkvista pūlēm un arī veiksmes palīdzību neizšķirtu izdevās nosargāt.

Otrajā periodā bija nospēlētas tikai 26 sekundes, kad SKA trešo reizi izvirzījās vadībā. Pēc Sušinska metiena ripa no Reķa nūjas slīdēja vārtu tukšajā stūrī, un mirkli pirms līnijas šķērsošanas tai pieskārās Tonijs Mortensons. Un atkal Dinamo izdevās ļoti ātri atspēlēties. Skaitliskajā vairākumā elegantu kombināciju, ko iesāka Ņiživijs un turpināja Surovijs, pabeidza Marks Hartigans – 3:3.

Turpinājumā labas iespējas gūt ceturtos vārtus bija abām komandām. Paveicās mājiniekiem – pēc Mortensona piespēles no aizvārtes netverami “devītniekā” trāpīja Matiass Veinhandls.

Aizraujošs hokejs – gan ar laukuma saimnieku pārsvaru – turpinājās arī trešajā trešdaļā. Diemžēl īstu ofensīvu dinamiešiem tā arī neizdevās sarīkot. SKA hokejisti izskaņā izskatījās svaigāki un ļoti precīzi nospēlēja aizsardzībā, bet 19 sekundes līdz beigām arī ieraidīja ripu tukšos vārtos.

Abas komandas šosezon jau divas reizes bija tikušās savā starpā. Čempionāta pirmajā mačā Sanktpēterburgā rīdzinieki izcīnīja uzvaru 5:4 pagarinājumā, bet Rīgā viesi revanšējās 6:4.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Kontinentālā hokeja līga

SKA – Rīgas Dinamo 5:3 (2:2, 2:1, 1:0)

Vārti: 3:27 Jašins (Sušinskis) – 1:0, 7:29 Bukarts (Troters) – 1:1, 11:24 Sušinskis (Jašins, Mortensons, vair.) – 2:1, 11:53 M.Rēdlihs (Dārziņš, Troters) – 2:2, 20:26 Mortensons (Sušinskis) – 3:2, 22:27 Hartigans (Ņiživijs, Surovijs, vair.) – 3:3, 34:34 Veinhandls (Mortensons) – 4:3, 59:41 Veinhandls (Mortensons, tukšos vārtos) – 5:3

Metieni: 41 - 26
Soda min.: 12 - 10
Iemetieni: 38 - 34

Dinamo: Telkvists, Reķis – Sotnieks, Karsums – Sprukts – Ankipāns, Cibuļskis – Ozoliņš, Ņiživijs – Hartigans – Surovijs, Laviņš – J.Rēdlihs, Dārziņš – Troters – M.Rēdlihs, Bukarts – Mikušs – Meija.

KHL Rietumu zonas turnīra tabula

1.Dinamo (M)    16 36
2.Severstaļ       17 33
3.Dinamo (R)     19 31
4.Dinamo (Mn)  19 31
5.Lokomotiv      16 30
6.Torpedo         16 27
7.SKA                18 26

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi