Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas Dinamo zaudē Amur pēcspēles metienu sērijā

Rīgas Dinamo hokejisti svētdien piedzīvoja zaudējumu Kontinentālās Hokeja līgas (KHL) spēlē, savā laukumā ar 3:4 zaudējot pēcspēles metienu sērijā Habarovskas Amur.

==> Vai Šuplers būtu jāatbrīvo no Rīgas Dinamo galvenā trenera amata?

Jau ar pirmajām sekundēm mājinieki iesāka aktīvu cīņu, pārsvars bija rīdzinieku pusē. Jau piektajā minūtē laukuma saimnieku centieni vainagojās panākumiem - Maiks Iguldens saņēma ripu laukuma viduszonā un lielā tempā izlauzās līdz vārtiem. Vārtsargs ripu atvairīja, taču pirmais pie vārtiem bija Adrians Fosters un ieraidīja ripu vārtos - 1:0.

Pamazām viesi izlīdzināja spēles gaitu, bet neliels pārsvars bija viņu pusē pēc tam, kad Amur panāca izlīdzinājumu. Tas notika 12.minūtē, kad pavirši savā zonā nospēlēja Dinamo aizsargi. Ripu vārtu priekšā no aizvārtes saņēma Deivids Lings un zibenīgi raidīja to vārtos.

Rīdzinieki drīz vien atguva pārsvaru un izveidoja vairākas ļoti labas situācijas Amur vārtu priekšā. Divreiz ļoti labu metienu situācijā bija Marsels Hosa.

Otro periodu atkal ļoti veiksmīgi iesāka Dinamo hokejisti. Trešdaļas trešajā minūtē teicamu piespēli no labās malas izdarīja Miķelis Rēdlihs, Lauris Dārziņš uzreiz raidīja ripu precīzi vārtu stūrī - 2:1. Mājinieki turpināja aktīvi cīnīties un vēl vairākas reizes bīstami apdraudēja Tailera Mosa sargātos Amur vārtus. 35.minūtē beidzot izdevās gūt trešos vārtus. Saņēmis lielisku piespēli no Gunta Galviņa, Fosters labā tempā ieslidoja Amur zonā un ar spēcīgu raidījumu pārspēja Mosu - 3:1.

Prieki bija neilgi. Jau pēc 63 sekundēm Amur atbildēja ar rezultatīvu uzbrukumu. Lielā ātrumā Dinamo zonā ieslidoja Latvijas izlases uzbrucējs Aleksejs Širokovs, pie vārtiem nobremzēja un izdarīja piespēli brīvā pozīcijā esošajam Sergejam Plotņikovam - 3:2.

Pēdējā periodā viesi ļoti centās atspēlēties un tas viņiem izdevās nepilnas desmit minūtes pirms pamatlaika beigām. Labu piespēli laukuma vidusdaļā saņēma Širokovs, veiksmīgi izslidoja vārtu priekšā un raidīja ripu zem vārtu pārlikņa - 3:3.

Atlikušajā laikā pamatlaikā, kā arī papildlaikā uzvarētājs tā arī netika noskaidrots.Pēcspēles metienu sērijā ripas garām vārtiem raidīja gan Ņiživijs, gan Cipulis un Iguldens. Otrajā piegājienā Hanašins apspēlēja Masaļski, kas arī izrādījās uzvaras vārti.

Par labākajiem spēlētājiem atzina Fosteru un Širokovu.

Nākamajā spēlē otrdien Dinamo savā laukumā uzņems Novokuzņeckas Metallurg.

x x x

KHL spēle

Rīgas Dinamo 3:4 Amur
(1:1, 2:1, 0:1, 0:0, 0:1)

Vārtu guvēji: Fosters (Iguldens) - 1:0 (4:44), Lings (Arekajevs, Kokšarovs) - 1:1 (11:24), Dārziņš (M.Rēdlihs) - 2:1 (22:29), Fosters (Galviņš) - 3:1 (34:17), Plotņikovs (Širokovs, Kuhtinovs) - 3:2 (35:20), Širokovs (Plotņikovs) - 3:3 (50:34), Hanašins - 3:4 (uzvaras vārti pēcspēles metienu sērijā).

Soda minūtes: 6 (Ankipāns 4, Cipulis) - 4

Vārtsargi: Martins Pruseks - Tailers Moss

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

KHL Rietumu zonas turnīra tabula

(punkti, spēles)

1. SKA    33    15
2. HK MVD    26    14
3. CSKA    27    14
4. Dinamo (M)    26    16
5. Atlant    25    14
6. Torpedo    25    15
7. Spartak    23    15
8. Lokomotiv    21    15
9. Dinamo (Mn)    20    14
10. Severstaļ     17    14
11. Vitjaz    16    15
12. Dinamo (R)    14    15

* HK MVD ieņem otro vietu kā grupas līderi

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi