Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 5. oktobris
Amālija, Amēlija

Sākta Rīgas Dinamo kluba abonementu tirdzniecība internetā

8.augustā sākta hokeja kluba Rīgas Dinamo Platīna abonementu tirdzniecība internetā un LMT biznesa klubā, informē Dinamo. Platīna abonomenta cena ir 3 000 latu un tas galvenokārt paredzēts korporatīvajiem klientiem.

Veidojot šo abonomenta kategoriju, galvenais tā mērķis bija rast iespēju uzņēmumiem, kas labprāt atbalstītu hokeju, bet nevar tam atvēlēt lielas naudas summas, piedalīties hokeja kluba Rīgas Dinamo atbalstīšanā, nopērkot šo abonomentu. Šādā veidā tiek palīdzēts arī bērnu un jauniešu hokeja skolai Lūši, kas, iespējams, ir nākamie Rīgas Dinamo spēlētāji.

Iegādājoties Platīna abonomentu, tā īpašnieks iegūst ekskluzīvu iespēju iegūt sezonas abonomentu VIP sektorā uz visām Rīgas Dinamo mājas spēlēm, abonomentu uz izslēgšanas turnīra spēlēm, ja Rīgas Dinamo iekļūs starp KHL 16 labākajām komandām, uzkodas un dzērieni par brīvu sezonas garumā, īpašas tikšanās un pasākumi pirms un pēc spēlēm, atribūtikas un suvenīru komplekts, reklāma Arēnā Rīga un Dinamo mājas lapā, 15% atlaide veikalos Hokeja pasaule, iespēja ražot suvenīrus ar Dinamo simboliku nekomerciāliem mērķiem, īpašais Dinamo gadagrāmatas komplekts, īpašais krēsla dizains, sava ieeja Arēnā Rīga un piecas bezmaksas izbraukumu spēļu apmeklējumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi