Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Sastāva izmaiņas piedzīvojusī Rīgas Dinamo izbraukumu sāk ar agro spēli Novosibirskā

Latvijas hokeja klubs Rīgas Dinamo šodien ar spēli pret Novosibirskas Sibirj sāk trīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) izbraukuma spēļu sēriju pret Austrumu konferences komandām.

Spēle Novosibirskā sāksies plkst.14.30 pēc Latvijas laika un tiešraidē to transēs televīzijas kanāls Viasat Sport Baltic.

Rīgas Dinamo šī būs pirmā cīņa pēc nedēļas pārtraukuma, kurš bija saistīts ar valstsvienību spēlēm.

Pārtraukumā rīdzinieki veica būtiskas izmaiņas sastāvā, atlaižot amerikāņu aizsargu Patriku Malenu, kanādiešu uzbrucēju Džastinu Šagu, kā arī latviešu aizsargu Ēriku Ševčenko. Tikmēr tika noslēgts līgums ar uzbrucēju Georgu Golovkovu, kurš pirmdien var debitēt Dinamo sastāvā. Viņš jau iepriekš ilgstoši trenējās ar komandu, atlabstot no traumas, ko guva vasarā.

Golovkovs iepriekšējās trīs sezonas pavadīja Ziemeļamerikā, spēlējot Kvebekas Junioru hokeja līgā (QMJHL) un Savienoto Valstu hokeja līgā (USHL), bet vasarā jau pirms traumas gūšanas centās iekļūt Rīgas Dinamo sastāvā.

Izbraukumu Dinamo treneri līdzi ņēma 26 hokejistus (trīs vārtsargus, septiņus aizsargus un 16 uzbrucējus), kuru vidū nav kājas savainojumu ārstējošais aizsargs Georgijs Pujacs.

Iepriekšējā mačā rīdzinieki savās mājās ar 3:2 uzvarēja Bratislavas Slovan, pārtraucot divu zaudējumu sēriju. Savukārt Sibirj pirms pārtraukuma cieta divas neveiksmes mājās ar 1:2 pret Novokuzņeckas Metallurg un ar 1:3 pret Omskas Avangard. Novosibirskas komandai pārtraukums bija vēl garāks, jo viņiem pirmdien gaidāmā cīņa būs pirmā kopš 7.decembra.

Abas komandas šosezon jau spēlēja, kad septembra vidū Rīgā ar 4:3 uzvarēja Sibirj. Tikmēr KHL čempionātos rīdziniekiem Novosibirskas klubu ir izdevies uzvarēt vien septiņas reizes 19 mačos.

Pēc spēles Novosibirskā Rīgas Dinamo dosies uz Omsku, kur trešdien tiksies ar vienu no Austrumu konferences līderi Avangard, bet piektdien viesosies pie Novokuzņeckas Metallurg. Arī pēc Ziemassvētkiem rīdziniekim divas spēles būs jāaizvada pretinieku laukumā, taču tās jau būs krietni tuvāk, jo 26. un 27.decembrī būs jāspēlē Helsinkos pret Artūra Kuldas pārstāvēto Jokerit. Savukārt nākamās mājas spēles Dinamo būs vien 2017.gadā.

Rīgas Dinamo ar 34 punktiem 39 mačos ieņem pēdējo vietu Rietumu konferencē, no pirmā astotnieka atpaliekot 26 punktus. Savukārt Sibirj ar 51 punktu 40 spēlēs ir Austrumu konferences 11.pozīcijā, turpinot sīvu cīņu par iekļūšanu play-off.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi