Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 22. septembris
Maigurs, Mārica, Māris

Sējējs: Centāmies skatītājiem parādīt cienījamu sniegumu

Komanda centās parādīt cienīgu un reabilitēties līdzjutējiem, kas daļēji arī izdevies, pēc Rīgas Dinamo komandas otrdien savā laukumā Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta mačā ar 1:0 (0:0, 1:0, 0:0) gūtās uzvaras pār Maskavas Dinamo, sacīja Latvijas kluba galvenā trenera pienākumu izpildītājs Normunds Sējējs.

Kā zināms, Rīgas Dinamo labā vienīgos vārtus guva Miks Indrašis, savukārt vārtos nepārspēts palika Jakubs Sedlāčeks, kurš atvairīja 25 pretinieku metienus, trešo reizi sezonā paliekot "sausā".

"Centāmies noskaņot komandu uz labu spēli, lai reabilitētos un skatītājiem parādītu cienījamu sniegumu. Tas daļēji izdevās. Spēle bija skatāma ar labiem momentiem uz abām pusēm," atzina mājinieku treneris.

Sējējs uzslavēja Sedlāčeku, kurš spēlē demonstrēja apbrīnojamu reakciju un izturību. "Vārtsargs mums labi nospēlēja," čehu hokejistu uzteica treneris.

Savukārt Maskavas Dinamo galvenais treneris Sergejs Oreškins norādīja, ka komanda pieļāvusi daudz kļūdu.

"Centāmies izdarīt to, ko vajadzēja. Nerealizējām savus momentus un pieļāvām kļūdas. Mums vajag vairāk agresijas, lai uzvarētu. Paldies mūsu līdzjutējiem, kas atbrauca un atbalstīja komandu," sacīja treneris, kura vadībā Maskavas klubs piedzīvoja tikai otro zaudējumu 14 mačos.

Rīgas Dinamo ar 72 punktiem 59 spēlēs joprojām ir 12.vietā Rietumu konferencē, bet Maskavas Dinamo ar 102 punktiem 59 mačos ir piektajā pozīcijā, turpinot cīņu par sava laukuma priekšrocību nodrošināšanu izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā.

Rīdzinieki ceturtdien noslēgs sev neveiksmīgo KHL regulāro čempionātu, kurā izredzes tikt izslēgšanas spēlēs tika zaudētas februāra sākumā, kad vēl bija atlikušas piecas spēles. Sezonas pēdējā cīņā Latvijas klubs uzņems pašreizējos Gagarina kausa īpašniekus Sanktpēterburgas SKA.

Rīgas Dinamo Gagarina kausa izcīņai divus gadus pēc kārtas nav spējis kvalificēties pirmo reizi vēsturē. Tāpat vienība izslēgšanas spēlēs nav iekļuvusi jau trešo reizi pēdējo četru gadu laikā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi