Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sējējs: interese par Hosu bija jau sen, atdot viņu nedomājam

Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs piektdien aģentūrai BNS telefonsarunā no Maskavas izskaidroja situāciju par Ufas "Salavat Julajev" vēlmi iegādāties kluba uzbrukuma līderi Marselu Hosu, uzsverot, ka "Dinamo" slovāku nedomā pārdot."Informācija, kas ceturtdien parādījās masu medijos, ir novēlota, tāpēc nekorekta.

Interese par Hosu bija un ne tikai no Ufas, bet arī trim citām komandām. Taču tas bija pirms kāda mēneša, tajā pašā laikā, kad izskanēja ziņas, ka [Sandi] Ozoliņu pie sevis grib Maskavas CSKA. Viņi [Krievijas klubi] interesējās, kādas ir iespējas Hosu dabūt, taču apzinājās - kamēr mēs cīnāmies par tikšanu izslēgšanas spēlēs, tas nenotiks," uzsvēra Sējējs, paužot dusmas, ka šādas novēlotas ziņas pašlaik nenāk par labu komandai, kuru gaida ļoti svarīgas spēles.

==> Vai Marsels Hosa līdz 31.janvārim tiks pārdots Salavat Julajev klubam?



Pēdējās dienās nekāda interese no Krievijas spēcīgākajiem klubiem nav bijusi, un Sējējs skaidro, ka klubi labi apzinās - kamēr "Dinamo" joprojām pretendē uz 8. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā, no sava līdera tie nešķirsies.

"Variants būtu, ja mums nebūtu nekādu izredžu tikt "play off", taču izšķirošās cīņas par tikšanu izslēgšanas spēlēs mums būs pēdējās četras mājas spēles februāra sākumā. Bet tad būs jau par vēlu, jo jaunus spēlētājus klubi var pieteikt līdz 31. janvārim," ģenerālmenedžeris norādīja, ka tabulas diktētā situācija nepieļauj krasas izmaiņas "Dinamo" sastāvā.

Sējējs arī atzina, ka Krievijas klubiem interese bijusi arī par vairākiem citiem "Dinamo" hokejistiem, gan nekonkretizējot, par kuriem tieši. "Tas ir normāls process, spēcīgie meklē papildinājumu, gatavojoties izslēgšanas spēlēm, grib pastiprināt sastāvu. Un interese jau nebija tikai par Hosu un Ozoliņu, mums ir arī vairāki citi, kas piesaistījuši uzmanību," piebilda "Dinamo" amatpersona.

Hosa šosezon ir guvis 27 vārtus, kas ir labākais rādītājs līgā, bet ar 44 rezultativitātes punktiem viņš ir astotais labākais.

Rīgas "Dinamo" atrodas Maskavā, kur piektdien aizvadīs spēli ar turienes "Dinamo".

Rietumu konferences turnīra tabulā Jūliusa Šuplera trenētā komanda ieņem 9. vietu. "Dinamo" ir 62 punkti 45 spēlēs, konkurentiem Ņižņijnovgorodas "Torpedo" ir 64 punkti 46 spēlēs un 8. vieta. Desmito vietu ieņem Čerepovecas "Severstaļ" ar 60 punktiem 46 spēlēs, bet Minskas "Dinamo" ir 53 punkti 45 spēlēs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

LOK: Apdraudētas iespējas nodarboties ar sportu Rīgā

“Rimi” Olimpiskais sporta centrs saņēmis vēstuli no Rīgas domes ar paziņojumu, ka sakarā ar veiktajiem grozījumiem MK noteikumos nr. 350, no 1. oktobra vairāk nekā desmit reizes tiek paaugstināta ...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi