Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Sējējs: nedēļas laikā publiskosim Rīgas Dinamo jaunpienācējus

Rīgas "Dinamo" ģenerālmenedžeris un prezidenta pienākumu izpildītājs Normunds Sējējs intervijā kluba mājaslapā atzinis, ka nākamajā nedēļā tiks publiskoti Rīgas komandas jaunpienācēji leģionāri.

Sējējs atklājis, ka komandas sastāva komplektācija sākusies uzreiz pēc iepriekšējās sezonas un joprojām rit pilnā sparā, jo viss nav noticis tik gludi kā gribētos.

"Varu pateikt, ka bija pārrunas un gandrīz bijām vienojušies ar vienu somu un diviem kanādiešiem, jauniem spēlētājiem, bet pirms vienošanās apstiprināšanas uz papīra viņi saņēma piedāvājumus no NHL un izšķīrās par braukšanu uz Ziemeļameriku. Līdz ar to attiecīgs darbs tika norakstīts un bija jāsāk no jauna," norādījis Sējējs.

Nākamajā sezonā "Dinamo" rindās netiek plānots iesaistīt vairāk par pieciem sešiem ārzemniekiem, un viņu skaits būs atkarīgs no tā, cik kvalitatīvi un dārgi šie spēlētāji būs.

Līdz šim "Dinamo" vadība atteicās izpaust to hokejistu vārdus, ar kuriem tiek risinātas pārrunas. "Negribējās pirms laika neko ziņot, kamēr vēl nav oficiāli parakstīts līgums, jo ne vienmēr tas nāk par labu. Domāju, ka nākamās nedēļas laikā publicēsim mūsu jaunpienācējus jaunajai sezonai," citēts Sējējs.

Viņš arī uzskata, ka nākamajā sezonā "Dinamo" gaida grūta sezona, jo tā nokļuvusi spēcīgākajā no visām četrām Kontinentālās hokeja līgas (KHL) divīzijām.

Tomēr KHL vēlmi dalīt komandas konferencēs un divīzijās pēc ģeogrāfiskā principa viņš uzskata par apsveicamu, jo galvenais mērķis ir ietaupīt līdzekļus, ņemot vērā pasaules ekonomiskās krīzes ietekmi. To, vai šāda rīcība attaisnosies, gan varēs pateikt tikai pēc sezonas beigām.

Iekļūt izslēgšanas spēlēs "Dinamo" nākamajā sezonā būs grūtāk nekā pirmajā KHL gadā, jo Rietumu konferencē ir ļoti spēcīgas komandas un tā ir spēcīgāka par Austrumu konferenci. "Mūsu konferencē ir ļoti spēcīgas komandas - visas trīs Maskavas komandas (CSKA, Dinamo" un "Spartak"), SKA, "Lokomotiv", "Atlant" - tās jau ir sešas komandas, kuras iepriekšējā KHL čempionātā bija pirmajā desmitniekā. Savus sastāvus nopietni ir pastiprinājuši arī "Torpedo", "Severstaļ" un Minskas "Dinamo". Neviens nezina, kādas būs "Vitjaz" un MVD. Visi cenšas pastiprināt savus sastāvus. Arī Rīgas "Dinamo" centīsies pastiprināties, taču katram klubam ir savas finansiālās iespējas un līdzekļi," norādījis Sējējs.

Rīgas ''Dinamo'' KHL sezonā iekļauts līgas Rietumu konferences Tarasova divīzijā kopā ar Minskas ''Dinamo'', Maskavas ''Dinamo'', Maskavas ''Spartak'', Maskavas CSKA un Sanktpēterburgas SKA. Regulārajā sezonā katra komanda aizvadīs divas spēles mājās un viesos ar savas divīzijas komandām un vienu spēli mājās un viesos ar triju pārējo divīziju komandām. Katrai komandai regulārajā sezonā būs jāaizvada 56 spēles.

Izslēgšanas turnīru cīņā par Gagarina kausu sāks astoņas katras konferences labākās komandas. Spēles pirmajā izslēgšanas kārtā ritēs līdz trim uzvarām, bet pārējās kārtās - līdz četrām uzvarām.

Gatavošanos sezonai "Dinamo" hokejisti sāks jūlija otrajā pusē, līdz KHL regulārā čempionāta sākumam aizvadot 10 līdz 12 pārbaudes spēles.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sāpīgs gandarījums

Riteņbraucējs Skujiņš: pēc šādām sacensībām motivācija tikai palielinās.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi