Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Skrastiņa tuviniekiem palīdzēs gan LHF, gan KHL

Latvijas Hokeja federācija (LHF) palīdzēs visiem aviokatastrofā traģiski bojāgājušā Latvijas izlases hokeja komandas kapteiņa Kārļa Skrastiņa tuviniekiem, atbalstu solījusi arī Kontinentālā hokeja līga (KHL), šorīt LNT raidījumā "900 sekundes" sacīja LHF prezidents Kirovs Lipmans.

Palīdzība tiks sniegta, organizējot visus nepieciešamos dokumentus, sagaidot ģimeni Latvijā, organizējot arī piemiņas pasākumus, skaidroja Lipmans.
Materiālo palīdzību solījusi arī KHL, informēja Lipmans.

Savukārt "Rīgas Dinamo" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis sacīja, ka Skrastiņa zaudējums ir neaprakstāms zaudējums. KHL bija smagi pieņemt lēmumu turpināt čempionātu. "Spēles notiek ik pēc dienas, katras spēles atcelšana pagarina čempionātu," sacīja Kalvītis.

Šodien uz HKL čempionātu Krievijā lido arī Latvijas komanda Rīgas "Dinamo", kurai pirmā spēle plānota piektdien, kad tai izbraukumā jātiekas ar pagājušās sezonas čempionvienību Ufas "Salavat Julajev".

Kalvītis sacīja, ka noskaņojums komandā ir drūms, taču "dzīve turpinās, un ir jātiek tam pāri". Neviens hokejists neesot paudis bailes un nevēlēšanos doties uz čempionātu ar lidmašīnu.

Kā ziņots, trešdien neilgi pēc pacelšanās avarējusi lidmašīna, kurā atradās visa KHL komanda Jaroslavļas "Lokomotiv", kurā spēlēja arī Latvijas izlases spēlētājs Kārlis Skrastiņš.

Traģēdijā gājuši bojā gandrīz visi lidmašīnā esošie cilvēki.

Jaroslavļas "Lokomotiv" komanda ir divkārtēja Gagarina kausa fināliste. Tai starpsezonā pievienojās arī Skrastiņš, kurš pirms tam kopš 1998.gada spēlēja Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi